зависи от паруштната система - има и такива в двигател, който убива скоростта, има и такива без - като техниката е поставена на специални амортизиращи платформи. По принцип парашутното десантиране на техника в мирно време се прави без хора в нея. Когато има хора, то те наистина са в специални амортизационни кресла, и са по двама души в БМД, например.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Юлиан Август написа Виж мнение
Comment
-
кало написа Виж мнение
космически кораб в ембрионална поза.
Екипажа е от механик водач и офицер. Който не е участвал
в такива изпълнения, той не знае какви са функциите на офицера в този екипаж.
Трите екипажа след това са предложени за орден за храброст.
Дано не са инвалидни пенсиите им.
ПП Обърнете внимание на размера на парашутите и го сравнете с парашутите на падащите от небето хъмвита.
ValBo написа Виж мнение......
Иначе - правят го. В момента доста редовно.
Дали само те - не съм се ровил, но в 80те, когато е разработена системата, е била наистина безаналогова.Last edited by bigdragon; 25-04-2016, 00:40.Извинете за правописа, но толкова мога...
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнение......
Какво да ти коментираме бе, ламер неграмотен?!......Извинете за правописа, но толкова мога...
Comment
-
Не знам, кое не ти стана ясно
Технологията е от 80-те. Ползват я тогава, ползват я и сега. За да избегнат възможни аварии, пускат ограничено количество машини с екипаж, като премахват боекомплекта за всеки случай.
Усещанията никак не не били приятни, но още по неприятни са когато си под обстрел, нужно ти е тежко въоръжение, а то стои на 100 метра от теб с никаква възможност да го разкомплектоваш, защото не можеш да си вдигнеш главата.
А редовното - на земята се отработва бързото освобождаване на машината, системите за за пускане с екипаж и без, са еднакви, остана да се изпробва в реален бой.
Досега никога не правено.
Аз обаче се интересувам, кога в нашата армия е пускана техника с парашут.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнение....... кога в нашата армия е пускана техника с парашут.
И преди, и сега разчитаме на "големия брат".Извинете за правописа, но толкова мога...
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеБи било интересно да се види резултата.
Comment
Comment