--------------------
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
От миналата година американската армия се обзавежда с Ошкош.
Реакцията на снимащите е показателна.
Хъмвита много и излишни.
Не е случайно, че машините в армията се спускат без екипаж, за разлика от Холивуд.
Така е и в нашата армия, че дори и в любимата ви руска....
Още по-голям е разхода на техника при спускане от пределно малка височина.Извинете за правописа, но толкова мога...
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Comment
-
bigdragon написа Виж мнениеНе е случайно, че машините в армията се спускат без екипаж, за разлика от Холивуд.
Така е и в нашата армия, че дори и в любимата ви руска....
Още по-голям е разхода на техника при спускане от пределно малка височина.
Comment
-
bigdragon написа Виж мнениеТака е и в нашата армия, че дори и в любимата ви руска....
В случая се обсъжда не коя армия какво може, а защо имам толкова гафове при пуска на техника.
От 20-тина машини на 4 (толкова видях) им се откъсна парашута. Два се бяха оплели, вероятно и те не са стигнали читави
Това е огромен процент. И някой ще ходи на военен съд.
А празните приказки си ги остави за кръчматаСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеТова е огромен процент. И някой ще ходи на военен съд.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеНяма свобода на "медиите" в Русия, за да направим сравнение. Иначе сме гледали "документални" филмчета, които могат да са монтаж от различни снимачни екипи, така че изводи не може да се правят.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Амазон, във всяко учение се допуска, че може да има жертви.
Дори и при обикновен скок е възможно да се случи нещо с парашута, въпреки принудителното отваряне.
Няма как да се избегне, все пак дейностите са рискови.
Иначе - правят го. В момента доста редовно.
Дали само те - не съм се ровил, но в 80те, когато е разработена системата, е била наистина безаналогова.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Вчера след това клипче, точно за това говорихме с един приятел служил в съветската армия. Той каза, че са го правили и че се е случвало да има жертви. Обаче и това не е 100% защото той лично не е участввал а е "чувал".
Comment
Comment