Четвъртата конфигурация ме спечели. Струва си вниманието този ъпгрейд.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Кухулин, страхотно попадение. Това поне за мен е нещо абсолютно ново. Само не знам защо на картинката е спарка, едва ли това ще е бойният вариант. Боинг явно освен F-15SE са решили да направят и F-18ES, а това явно е F-18FS
Сега, по сериозните въпроси към този колаж: Дай малко инфо, не ни дръж в напрежение:
1. Как ще използва тези оръжия всяко от което е проектирано да се отделя от самолета посредством гравитацията? Контейнера ми изглежда различен от вградените на F-22 и F-35? Самолета имелман ли ще прави за да ги пусне тези бомби...
2.С какви двигатели планират да е леталото? Защото ако е със съществуващите и сложат въпросната четвърта конфигурация и подкачат нещо на стандартните пилони, самолета ще може да излита само от международни летища, да не говорим за самолетоносач.
3. Сигурен ли си че това не е някакъв майтап на шегаджия с опит в GDI и развихрена фантазия?Last edited by Amazon; 28-08-2013, 07:56.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
STROSS написа Виж мнениеТова да не са "стелт" контейнери за външно окачени бомби?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеТова поне за мен е нещо абсолютно ново.
Кухулин написа Виж мнениеМежду другото, Бразилия колко е френска вече - http://bmpd.livejournal.com/537031.html
ПП Греда, не ще да го качва. Трябва да го правя на картинки.
Comment
-
Те тука и малко видео от Боинг:
Advanced Super Hornet makes its Debut
Щял да бъде "много евтин". Може да си купим 2-3
Comment
-
Интересно, мерси за инфото. Ами USN си купува Е-варианта за 40-50 милиона бройката. За нас ще е много скъпо, защото за разлика от Австралийците нямаме ни инфрасруктура ни джепане ни специалисти за това летало. Иначе аз ще ударя гъза в тавана ако нашите купят F-18, ама не. Не си спомням конкретни цифри но офертата на Боинг за нас беше мнооого висока.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Чудя се дали тези подобрения са само за да впечатлят USN и да спечелят договора за 1 милиард споменат в твоята статия, или е и смушкване с лакът и намигане към Австралия и Канада. Това му е хубавото на конкуренцията. Ще накарат Локхийд да спрат да се чустват безсмъртни и да направят от F-35 нещо удобно за логаритмуване. Иначе ще стане като в Русия и вместо МиГ 1.44 ще се пръкне в пълният си блясък Су-30МК. И без това Боинг сигурно още са бесни заради изгубеният конкурс.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment