Той умря човека.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Според непотвърдени слухове цитирани от Combat Aircraft южнокорейците са си избрали F-15SE за програмата FX3. F-35 е окончателно отсвирен. Предстоят подробности явноКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Защо ли леко ми се чини, че най-накрая ще си останат точно с две държави клиенти от Локхийд
Великобритания и САЩ и цената ще отиде към 250-280 милиона долара, докато в един момент Боинг не получи още доста поръчки. Вече съм попадал на идеи за преработка на проекта CVF така, че да може да ползва Супер ХорнетКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеТой умря човека.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеЗащо ли леко ми се чини, че най-накрая ще си останат точно с две държави клиенти от Локхийд
Великобритания и САЩ и цената ще отиде към 250-280 милиона долара, докато в един момент Боинг не получи още доста поръчки. Вече съм попадал на идеи за преработка на проекта CVF така, че да може да ползва Супер ХорнетThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Слуховете излязоха верни http://www.reuters.com/article/2013/...97I0E320130819Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Интересно. При 7.4 милиарда за 60 самолета и Боинг бият всички оферти с тихия орел. Това значи че EADS които дори на са влезли в тавана на сделката от 8.3 милиарда не могат да свалят цената на Тайфуна под 140 милиона за парче. От злато ли ги правят тия Тайфуни? А заглавието на статията е отвратително, нищо не се разбира(или поне на мен ми звучи неграмотно).This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеИнтересно. При 7.4 милиарда за 60 самолета и Боинг бият всички оферти с тихия орел. Това значи че EADS които дори на са влезли в тавана на сделката от 8.3 милиарда не могат да свалят цената на Тайфуна под 140 милиона за парче. От злато ли ги правят тия Тайфуни? А заглавието на статията е отвратително, нищо не се разбира(или поне на мен ми звучи неграмотно).
Comment
-
As Rzeczpospolita broadsheet reports, the Americans will allow Poland to purchase modern JASSM (Joint Air-to-Surface Standoff Missile) missiles for
Новината навежда на интересния въпрос дали от три пъти се става.... знаете какво....
След като преди време на поляците любезно беше обяснено, че ако не си купят F-16 block 52+ а нещо друго(Грипен като чехи и унгарци) ще спрат разни работи(помощта на Световната Банка за Полша примерно) и им беше натресен кредит от 3.8 милиарда долара дали пък сега те не са отишли саминки...Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениедали от три пъти се става.... знаете какво....
!
Явно се става машина
Comment
-
Въпроса е каква машина.... А 1000 км. ще го видят лекинко през крив макарон, понеже новите им покровители едва ли искат Сирия вместо Искандер-Е да получи Искандер-М или Искандер-К. И стотина Х-55 за цвят. За Томахоука важи същото.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment