Amazon написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Amazon написа Виж мнениеМисля, че разликата идва от това че единият има форсаж, а не заради аеродинамични различия. Просто Яка ако имаше форсаж щеше да си опърли опашката.
А форсажа надали е проблем, защото F-4 е с подобна позиция на соплата и няма проблеми.
Comment
-
Общее количество истребителей, стоящих на вооружении в мире, оценивается в 16-16,5 тысячи единиц.
Цялата статия
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеНа мен ли така ми се струва или някой от частите ги сглобяват както дойде ? Завиват, дупчат и гледат умно какво са сътворили
Comment
-
А на мене ми говори - наречи го кемаф и повече недей го обижда. Това можеше да ни го подарятКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Ами този можеше да го ползваме за музея. Там нямамеКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Баба Соня и мустаки ли е пуснала? Ти да видиш...Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment