Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bear vs. Raptor?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Bear vs. Raptor?

На няколко места в Мрежата видях снимки на Ф-22 който съпровожда Ту-95 над океана.До каква степен възобновяването на полетите на руската стратегическа авиация е помпане на мускули(много харесвам "вятърната мелница" но срещу съвременни истребители той е просто обречен!)?

Нали не намекваш, че му е работа да влиза в бой с изтребители?
    Все едно че В-52 не е обречен, ако се доберат до него.

Ту-95 може или да стреля с крилати ракети от много далече или да бомби безизтребителни папуаси.

Впрочем имаше някаква тема за него.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

1. Всеки бомбардировач, без Ту-22М3 и Ту-160 (могат да духнат заради скоростта, ама много евентуално), е в доста лошо положение спрямо съвременните изтребители. Но това е, ако има малшанса да бъде открит, проследен, изтребителите насочени в близост, позволяваща прехват. Все неща, които вече не са никак лесни.
      2. Ту-95МС, който се ползва, е носител на крилати ракети
      3. Това е реална работа по същество в ДА, каквато е нормално да се върши, която по съвместителство върши и работата на "помпане на мускули"

Comment

.........

Някак са ми много странни тия огромни самолети-напомнят ми за ВСВ.
        Точната аналогия са ми Б-17 и срещу него Ме-262!

Comment

А хрумвало ли ти че тези стратегически бомбардировачи могат да бъдат ескортирани от изтребители за защита от вражески изтребители.

Comment

recidivist написа Виж мнение
            А хрумвало ли ти че тези стратегически бомбардировачи могат да бъдат ескортирани от изтребители за защита от вражески изтребители.
            Oпасявам се, че това и на руснаците не е хрумвало Просто щото изтребителите са им необходими за друго, а описваното от тебе действие би изисквало връзването и на ресурс от сорта на Ил-78, който ще е по-необходим на бомбардировачите

Както кало писа всеки бомбардировач е в лошо положение срещу съвременен изтребител и за това и от двете страни са помислили за това онова от сорта на AGM-86 ACLM или Х-55 примерно

Точната аналогия са ми Б-17 и срещу него Ме-262!
            Разлииката е огромна. Ме-262 може да гръмне веднъж и да бяга(а той не може да бяга бързо). докато Раптъра може бая повечко
            Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

...........

По отношение на бойния радиус на Ме-262 действително са летели максимум на 1050 км.(дори съвременните копия които се строят в Америка с по-модерни двигатели и еднакви резервуари с оригинала имат не повече от 1600 км.).Имах впредвид разликата в технологиите!

Comment

Working...
              X