Здравейте! Пиша за първи път и дано темата , която бих искал да разискваме не е неудачна за този форум. Понеже си падам по секретните проекти на великите сили се надявам в тази тема да се опитаме да разберем нещо повече за така наречния таен проект "Аврора (Aurora)".
Главни характеристики:
* Екипаж: 2 (1 пилот, 1 разузнавателен системен офицер)
* Дължина: 35 m (115 ft)
* Размах на крилете: 20 m (65 ft)
* Височина: 6 m (19 ft)
* Обхват на крилете: 300 m? (3,200 ft?)
* Вражеска тежест: 29,480 kg (65,000 lb)
* Максимално тегло на излитане: 71,215 kg (157,000 lb)
Изпълнение:
* Максимална скорост: Мах 4 на високо (няма информация на морското равнище )
* Обсег: 15,000 km (9,320 mi)
* Горна граница: 40,000 m (131,000 ft)
* Двигател: пулсови детонации ??
Това са неофициални данни на заместителя на SR-71 Blackburd(пенсиониран през 1998 г. ако не се лъжа). До колкото ми е известно, Aurora е създаден с цел да сложи в малкия си джоб SR-71 и да даде нов облик на шпионските самолети през последните десетилетия. Според информацията по-горе трябва да се разбира, че Aurora е способна да развива 4 пъти скороста на звука. Аз съм чел, че може да развие близо 12 Мах (според други данни в интернет). Според слуховете Aurora използва супер модерен двигател, базиран на пулсови детонации, чрез които Aurora има предимството да се изтрелва моментално. Ако слуховете са вярни изобщо за съществуването на такъв проект, то тогава може би имаме първия хиперзвуков самолет, който дори (според неофициална информация) има възможността да излиза в орбита около Земята. Който знае нещо пикантно нека сподели!
Поздрави!
Главни характеристики:
* Екипаж: 2 (1 пилот, 1 разузнавателен системен офицер)
* Дължина: 35 m (115 ft)
* Размах на крилете: 20 m (65 ft)
* Височина: 6 m (19 ft)
* Обхват на крилете: 300 m? (3,200 ft?)
* Вражеска тежест: 29,480 kg (65,000 lb)
* Максимално тегло на излитане: 71,215 kg (157,000 lb)
Изпълнение:
* Максимална скорост: Мах 4 на високо (няма информация на морското равнище )
* Обсег: 15,000 km (9,320 mi)
* Горна граница: 40,000 m (131,000 ft)
* Двигател: пулсови детонации ??
Това са неофициални данни на заместителя на SR-71 Blackburd(пенсиониран през 1998 г. ако не се лъжа). До колкото ми е известно, Aurora е създаден с цел да сложи в малкия си джоб SR-71 и да даде нов облик на шпионските самолети през последните десетилетия. Според информацията по-горе трябва да се разбира, че Aurora е способна да развива 4 пъти скороста на звука. Аз съм чел, че може да развие близо 12 Мах (според други данни в интернет). Според слуховете Aurora използва супер модерен двигател, базиран на пулсови детонации, чрез които Aurora има предимството да се изтрелва моментално. Ако слуховете са вярни изобщо за съществуването на такъв проект, то тогава може би имаме първия хиперзвуков самолет, който дори (според неофициална информация) има възможността да излиза в орбита около Земята. Който знае нещо пикантно нека сподели!
Поздрави!
Comment