Да, петият се чака всеки момент, шестият(който вече ще си има всичко) до краят на годината. Има и два прототипа за статични изпитания (те никога няма да литнат). Общо програма минимум е с 8 летящи прототипа да завършат заводските летни изпитания. (май беше 2000 часа но не съм сигурен за цифрата).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК-ФА
Collapse
X
-
За който бута немски, взета назаем от Криле, подробна схема на ПАК-ФА.
http://www.mycity-military.com/slika...0%20PRESEK.gifThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
За това - не знам. Но има много нови интересни неща тук: 1. Т-50 в плосък свредел и как лесно излиза от него 2. Твърди се, че макс. му скорост е с 500 км/ч по-висока от тази на F-22, по-лек е и с по-голяма далечина на полета 3. всичко това - с двигателя от първи етап - 117. Плюс - наистина автоматизация на много високо ниво - вж думите на Сергей БогданLast edited by кало; 13-06-2013, 23:57.
Comment
-
по-лек е
Изнамерих и статията, за да не съм голословен. Би ми било много интересно мнението ви за статията, защото там са хвърлени доста сериозни предположения и обопщения:
F-22: реальность и фальсификацииThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Някакво раздвижване около 5-тия прототип. Вече бил в изпитателният център. И което е по-интересно 7-мият прототип щял да бъде за статични изпитания. Непотвърдена информация от форума на Паралай:
- Т-50-5 уже у нас на ЛИСе. Первый серийный будет поставлен согласно графика.
- А 6, 7 и т.д. серийными не являются.Я не знаю кто сибирался поднимать 5 в течении месяца, мы точно нет.
- Т-50-7 точно не будет предсерийным. Он вообще летать не должен. Вот Т-50-10 вполне вероятно.
- как 0This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
T-50 вече е съвършен. Научно-производственото обединение "Звезда" е разработило косюм със система за прием на течности (а.к.а урина). Името на системата е ПЖ-1 ("П" в абревиатурата дали не идва от "Пиздец").
Системата е разработвана в 90-те за МиГ-31М, за да позволи на пилота да уринира без да се разсейва, но сега наистина ще влезе в експлоатация и пилота ще има едно нещо по-малко за което да се притеснява.
Само при катапултиране катетъра на пилота да не вземе да се закачи в нещо
Майтапа настрана, но според скромното ми мнение това е страшно умно решение. Не мога да си обясня защо не е въведено до сега за всички изтребители с голям обсег. Не говоря само за Русия. Между другото, ако въведат костюма при пилотите на Су-34, най-после градската легенда че в Су-34 има тоалетна, ще отговаря на истината.
Ето статията:
http://lenta.ru/news/2013/07/02/pants/This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Тук се говори за маневри с 9G до 30 секунди и за компютър който "предугажда" претоварванията. Явно проблемите на американците с тяхната животоподдържаща система в F-22 са накарали руснаците да модернизират костюма който както спомена руснакът под статията в "Известия" бе показан още през 2011. Руснаците продължават да разчитат на идеята за близък маневрен въздушен бой и уникални маневри за избягване на ракети.
Comment
-
Руснаците продължават да разчитат на идеята за близък маневрен въздушен бой и уникални маневри за избягване на ракети.
Ако чакаш някой да проектира и произведе Е-3 въоръжен с двайсе AIM-120 в ролята на изтребител, ще има да почакаш.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнение.. въоръжен с двайсе AIM-120 в ролята на изтребител, ще има да почакаш.
Comment
Comment