Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Един вечен самолет

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Илюминаторите са му квадратни, като обикновени прозорци. След това почват да ги правят кръгли.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Пилот написа
      Е, това е Ту-142 май...
      На първата снимка е Ту-95РЦ, а на втората Ту-95МС.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951, не е виновен Пилот. Когато си писа мнението снимките ги нямаше. Имах проблем с връзката и първия постинг беше празен.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

ъъъ май към тази тема за да не пускам нова... онова грозило А-10 пак ли е върнато в употреба?
          Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Не е връщано, защото никога не е излизало от употреба
            Бавен бомбовоз, който след модернизация може да носи много и различни боеприпаси (включително и с GPS/лазерно/инфрачервено насочване), си е много полезен в колониални войни ала Ирак. Противникът няма нищо сериозно противовъздушно, тук-таме по някоя зенитна картечница, тъй че скоростта не е проблем. Сащиянците си планират да го държат на въоръжение още поне 20 годинки, като активно го модернизират. Мисля, че подобрените самолети от миналата година си носят дежурство в Ирак.

Руснаците правят същото с модернизацията на Су-25 до стандарта СМ, вече даже имат към 12 такива самолета.
            „Аз, Драгомир, писах.
            Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
            X