ECCM са стандартен компонент на всяка съвременна система. Защо мислиш, че Гърция няма възможност за РЕБ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авионовини
Collapse
X
-
Не разбирам от РЕБ, но според тази и друга статии, Турция последните десетина години засилва и модернизира своите ВВС с оглед бъдещ конфликт с Иран или Сирия. Самите самолети (4 бр. Боинг 737) са купени още през 2000 г."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеНе разбирам от РЕБ, но според тази и друга статии, Турция последните десетина години засилва и модернизира своите ВВС с оглед бъдещ конфликт с Иран или Сирия. Самите самолети (4 бр. Боинг 737) са купени още през 2000 г.
Comment
-
Три китайские новинки
Китайците са пуснали на IDEX 2013 интересни безпилотки:
CH-901 (на изпитания, серийно от другата година)
Дължина: 1.5 м
Макс маса: 9 кг
Полезен товар: 2 кг
Скорост: 70-120 км, макс 150 км
Таван: 1500 м
Радиус: 15 км с 2 часа полет над района
CH-91 (серийно производство)
Дължина: 3.5 м
Макс маса: 110 кг
Полезен товар: 20 кг
Скорост: 120-150 км, макс 180 км
Таван: 2500 м
Радиус: 150 км с 5 часа полет над района
CH-92 (на изпитания, серийно от другата година)
Дължина: 4.1 м
Макс маса: 300 кг
Полезен товар: 60 кг
Скорост: 120-160 км, макс 190 км
Таван: 6000 м
Радиус: 250 км с 10 часа полет над района
Comment
-
Су-35 улетает в Китай
Подписано межправительственное российско-китайское соглашение по поставке в Китай многофункционального истребителя Су-35
+
Китай первый в очереди на С-400
Comment
-
Двигателя и радара ще ги копнат 100%. Но ако ще копират ЕДСУ, ще трябва да копират и планера и системата за управление. ЕДСУ е едно от най-интегрираните неща в един изтребител, срещал съм дори изрази че се "обучава" за този ЛА, така че прехвърлянето му на друг самолет дори с близка аеродинамика като J-11/15 едва ли си засужава усилието.
Иначе новината ми разбива сърцето.
П.П: Ако някой ми намери снимката от статията с по-голяма резолюция ще черпя бира/водка/вино/джин, на който каквато му е предпочитаната отрова.
"Телефон кажи индианец гладен!" Намерих си я, току що открих че в Гугъл имидж сърч може да се ъплоудват картинки от диска.Last edited by Amazon; 21-02-2013, 20:31.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Аха, мерси. Мен ми се видяха некоректируеми, затова скочих на ФАБ. Значи имаме 4500 кила бомби, още грубо 2х300 кила ракети ДВБ и 2х100 БВБ или общо над 5 тона товар. Ясно че може и още 3 тона да хвърли, но и така е впечатляващо.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеКато се замисля, май единствения самолет, който съм виждал с пълен товар, е F-18.
(някой погрешно го е описал като Су-34)
Comment
Comment