Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най- страшното ПВО

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Най- страшното ПВО

ако не сте се вгледали много в детайлите, става дума за надуваем макет на С-300 :kill_myse

аз го виждам за пръв път, та съм развеселен, сори ако някой го е виждал до сега. При това става дума не за шегобийство, ами за съвсем реален военен продукт от Международното изложение на военна техника` Москва 2006

кУментари? :shocking:
    Трол по списък.

Фалшиви модели на бойна техника се използват успешно поне от ПСВ насам, а най-вероятно и доста по-рано.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

е па ногу ясно, ама аз такива надуваеми не бях виждал до сега ... къде по изящни са от сръбските дървении с водопроводни тръби за дула :tongue5:
      Трол по списък.

Comment

И надуваеми е имало, през ВСВ англичаните имат такива в серийно производство, ако не ме лъже паметта. Надуваемите са къде-къде по-ефективни, дървените са за еднократна употреба, не са преносими и тн.

Въобще няма нищо смешно в цялата работа.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ех, кога ще ги пуснат по ТV shop - да си купим две на цените на едно за хола?

Comment

е, те без съмнение са 1:1 по размер с оригинала, което ще рече ... бате, ебахти хола имаш

другото, от две в едно комплекта е за спалнята, нали? :nworthy:
            Трол по списък.

Comment

Working...
            X