Съобщение

Collapse
No announcement yet.

V-22 Osprey

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    V-22 Osprey



    Какво мислите за този амбициозен проект на американските ВВС - има ли бъдеще за този тип машини и какъв е потенциалът им според вас?

    #2
    skycycle написа


    Какво мислите за този амбициозен проект на американските ВВС - има ли бъдеще за този тип машини и какъв е потенциалът им според вас?
    Aпаратите от този тип имат много приложения. Сигурно в следващите десетилетия ще се развият още повече и ще заменят хеликоптерите в някои области като евакуиране и спасяване на бедстващи и пострадали, щурмови, и даже изтребители. Може да има - ще трябва да изчакаме, за да видим истинските им качества, което тепърва предстои.
    Следва продължение...
    Last edited by dibo; 18-05-2005, 21:19. Причина: Правопис

    Comment


      #3
      Не можеш ли да пишеш без грешки не мога да разбера... Иначе според мен имат много голямо бъдеще и може би донякъде те са наследници на хеликоптерите
      С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

      Comment


        #4
        Въпреки катастрофите с общо около 30 жертви, които станаха с V-22 миналата година, вече е приет на въоръжение и има поръчки, но зависи от войната с Ирак за каква цифра става въпрос(пари,пари... ). Специално V-22 има бъдеще, но зависи как ще се представи във бъдещите конфликти.
        Last edited by dibo; 18-05-2005, 21:20. Причина: Правопис
        Сънят на разума ражда чудовища

        Comment


          #5
          Не виждам как точно ще заменят вертолетите в близко бъдеще. Засега цената им е твърде висока спрямо резултатите. Вероятно ще ги вкарат ограничено в силите за спецоперации и търсене и спасяване (особено бойно).

          Comment


            #6
            Новини по темата - дадена е зелена светлина на пълното серийно производство на V-22, като целта е до 2012 да се стигне до 48 бройки годишно. Поръчките са както следва - 360 за морските пехотинци, 48 за флота и 50 за ВВС. Сухопътните сили на САЩ все още не са решили каква бройка е поръчат, но е почти сигурно, че и те ще се снабдят с тази машина. В началото на 2007 морските пехотинци ще получат първата част от 360-те машини, с което ще започне същинската служба на V-22.

            Comment

            Working...
            X