Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Двата форума / КРИЛЕ и БОЙНА СЛАВА / са на ниво !!! Приятно ми е да общувам с Вас, уважеми участници !!!

Comment

Glenn Miller написа
      Двата форума / КРИЛЕ и БОЙНА СЛАВА / са на ниво !!! Приятно ми е да общувам с Вас, уважеми участници !!!
      То тава са единствените свестни български форуми в Нета.Останалото е боза и каша.
      Аз се радвам, че още един хубав човек се е присъединил
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
        То тава са единствените свестни български форуми в Нета.Останалото е боза и каша.
        Аз се радвам, че още един хубав човек се е присъединил
        Хъм, и фотографите си имат добър форум http://photo-forum.net/forum
        may the Force be with you

Comment

Айде и аз да се представя.
          Всъщност не съм нов. Преди известно време влизах с ник Pik-As, ама си забравих паролата, а ми закриха онзи мейл дето бях оставил. Та затова се регистрирах наново. Този ник използвам и във форума на Криле. Интересите ми са основно в авиацията и напоследък в участието и във войната във Виетнам. Толкова е необятна тази тема, че ме е погълнала съвсем. Ще се постарая да допринеса за качеството на форума с интересни постинги.
          Засега толкова от мен!
          If you believe everything you read, better not read.
          Japanese Proverb

Comment

Добре дошъл отново. Войната за Виетнам хм, доста нова е за мен. Аз съм си по Ретрото, но напоследък съм много зает.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Виетнам си е интересна тема. Аз напоследък залитам по развитието на американската военна доктрина през 20 и 21в и то си е интегрална част.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Parabellum написа
                Добре дошъл отново. Войната за Виетнам хм, доста нова е за мен. Аз съм си по Ретрото, но напоследък съм много зает.
                Аз също си падам по Ретрото, но и Виетнам вече си е Ретро. Тази година ще станат 40 години от началото на Rolling Thunder. Предостатъчно време си е според мен. Ветераните от това време са на по 65-70 години.
                Някак си има по-особена атмосфера в тази тема. А и фактът, че в крайна сметка Давид прогонва Голиат и постига целите си е показателен. Един пример- в третата нощ на Linebacker виетнамците постигат нещо, което не се удава нито на германците, японците и севернокорейците. Поради страх от непоносимо тежки загуби американска формация стратегически бомбардировачи се завръща базата си без дори да се опита да атакува целта си! Срам!
                If you believe everything you read, better not read.
                Japanese Proverb

Comment

Imperial написа
                  Виетнам си е интересна тема. Аз напоследък залитам по развитието на американската военна доктрина през 20 и 21в и то си е интегрална част.
                  Mи ето ти тогава два линка "подарък" ако още не си ги чувал
                  http://www.carlisle.army.mil/usawc/p...s/welcome.html
                  http://www.nwc.navy.mil/press/
                  Чети си със здраве . Само си вземи повече свободно време
                  Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Han Solo написа
                    Хъм, и фотографите си имат добър форум http://photo-forum.net/forum
                    На фотографите форума е пълен с бъгове , аз хода там понякога и трабвя да ти кажа че след това чистя основно машината си !
                    Направо си е гадно като гледам начинаещите хакерчета с готовите програмки как съсипват нещо което някои друг си е направил труда да съсдаде .

Comment

centara написа
                      Аз също си падам по Ретрото, но и Виетнам вече си е Ретро. Тази година ще станат 40 години от началото на Rolling Thunder. Предостатъчно време си е според мен. Ветераните от това време са на по 65-70 години.
                      Някак си има по-особена атмосфера в тази тема. А и фактът, че в крайна сметка Давид прогонва Голиат и постига целите си е показателен. Един пример- в третата нощ на Linebacker виетнамците постигат нещо, което не се удава нито на германците, японците и севернокорейците. Поради страх от непоносимо тежки загуби американска формация стратегически бомбардировачи се завръща базата си без дори да се опита да атакува целта си! Срам!
                      За мен Виетнам е сравниетлно нова тема. Наистина там съм много бос.
                      Аз имам един колега, който е ветеран от Виетнам-пилот на Ф-4.Показва ми снимки , даже има цели три свалени самолета МиГ-21.

Comment

така мен ме знаете вече поне повечето
                        казвам се петко и се занимавам с авиация кораби и от скоро с бронтехника с авиацията съм от малак от 96 година януари бреи станаха 9 години а с другите две съм много по бос та ако имам някакво време
                        ще пусна една две теми и пак са ми много аиде един човек повече

ах сега като чета какви малумия съм писъл се попикавам от смях
                        бяха доста забавни времена но сега се забавлявам по друг начин
                        питаите жената ако не вярвате които иска да я види ще пусна линк със снимката

ПП ЗАБРАВИХ ЖП ТРАНСПОРТА но нали ми е работа а вече не само хоби нему обръщам внимание

Comment

Ами Петко, добре дошъл отново.Пусни снимка на жената да я видиме!

Comment

ето я моита(от ляво) с наи добрата си приателка бивша на съфорумника voodoo|man

сори но не можах да я смаля още малко понеже беше първо начално 10меги
                            сега е около 900килобаита

Comment

До но този адрес http://free.bol.bg/piko/223.png не се отваря от САЩ.

Comment

Парабелум, това адресче помага в такива случаи:
                                Обновяващ се лист на Български Proxy Servers
                                knowledge is power

Comment

Working...
                                X