Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ме-262 с-у Метеор

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ме-262 с-у Метеор

някой може ли да изкаже компететно мнение по въпроса
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

За периода на войната Месершмита определено. На Метеора двигателите все още са с малка тяга а "благодарение" на центробежния компресор са с голям диаметър и създават значително съпротивление, освен това на този етап германските двигатели са по-отработено.

Comment

ясно

Gogi,в грешка си Двигателят на Метеор-а са с по-голям диаметър,ама има двойно по-голяма тяга от немските и самолетът е само с 1 двигател,което в крайна сметка дава по-малко съпротивление А иначе Месера ще победи според мен.По-маневрен е и по-скороподемен и по-мощно въоръжен :twisted:
      С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Gloster Meteor с 1 двигател? :o нещо си се объркал
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Знам, че са провеждани сравнителни изпитания след войната на Метеор и Ме 262 и немската машина е по-добра по всички показатели. Метеорът може и да е с добри двигатели, но по аеродинамика отстъпва.

Comment

Един двигател? Айде бе!
            Я вижте тук:

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Malko razbor4e ot snoshti !

Двегателя на Метеор ПРЕЗ ВОйНАТА е по-слаб, след това се появяват модификациите с по-мощни мотори.

Comment

а с-у американския P-80?
                albireo написа

Comment

Working...
                X