Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Курс по направа на лък

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Курс по направа на лък

    Цветан Георгиев, който е един от създателите на форума "Моят лък" има намерение през 2016 г. да направи курс (уърк-шоп) по изработване на лък.

    Става въпрос за т.нар. прост лък (селф-боу, self bow).

    Ето и самота обява:

    Имам намерение да проведа един курс по направата на селф боу през месец юни. Мисля, че 4-5 дена ще са напълно достатъчни. Цената на курса ще е 160 лв. на човек. Ще обърна внимание на абсолютно всички желаещи. Максимален брой участници 12-15 човека. Първият ден ще е предимно разяснителен и ще обяснявам всичко много подробно, като ще се говори за видовете лъкове, дизайни и подходи при изработването им. Ще обсъдим неща, които знаете, а вероятно и такива, които не знаете, както и всички възникващи или натрупани въпроси. Също така ще отделя внимание и на направата на тетива, както и при желание от ваша страна на стрелите. Ще помагам на всички!!!

    Надявам се да завъшите курса с поне по един готов лък.

    Защо започвам от сега - за да имате време да си подготвите/осигурите/отрежете дърво и съответно то да има време да поизсъхне.
    За въпроси и подробности интересуващите се могат да пишат на ЛС.

    #2
    В края на тази седмица (и ако се задържи по-студено още известно време) е най-подходящото време за отрязване на дърво за лък.

    Comment

    Working...
    X