Не, не става дума просто за пребоядисване, а за истинско възстановяване на танка болт по болт
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възстановяване на Пантера
Collapse
X
-
Това е някакъв тип StuG, така че формално погледнато не е "танк", а "щурмово самоходно оръде" . Прилича ми на StuH-42, но може и да е някой вариант на StuG III с 48 калиброво 75 мм оръдие. Интересно, дали снимката не е направена по времето, когато все още военноисторическия музей не се беше преместил? Тогава би могло дтази машина да е от там.
Comment
-
gollum написаТова е някакъв тип StuG, така че формално погледнато не е "танк", а "щурмово самоходно оръде" . Прилича ми на StuH-42, но може и да е някой вариант на StuG III с 48 калиброво 75 мм оръдие. Интересно, дали снимката не е направена по времето, когато все още военноисторическия музей не се беше преместил? Тогава би могло дтази машина да е от там.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
valo написаНямам представа. Съвсем случайно попаднах на тази страница и ми се стори интересна. Аз лично не се вълнувам от танкове и самоходни установки, но тук има хора, които са болни на тази тема.На нож!
Comment
Comment