Чатери. :x
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
T-95 "Черният орел"
Collapse
X
-
Значи бях гледал в един вестник(Строго секретно се казва вестника,издава се всеки месец от 1994 насам)предполагаема снимка на това как щял да изглежда Т-95.Значи успях да запомня дребни детайли само(имах снимка на телефона ама я изтрих защото качеството беше много лошо)Значи помня само Корпуса е като на съвременните руски танкове,само че предницата не е права както при т-72 или т-90 ами едвам леко заоблена.Също така помня че купола беше висок колкото диаметъра на оръдието.От дясната на купола имаше подобна като на снимката по долу кутия(не знам как се казват)с четири ракети сигурно зенитни ракети разбира се по малка обаче.Нз дали точно така че изглежда.Ще се опитам пак да взема вестника и ще кача снимка.
Comment
-
Next написа Виж мнениеЗначи бях гледал в един вестник(Строго секретно се казва вестника,издава се всеки месец от 1994 насам)предполагаема снимка на това как щял да изглежда Т-95Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Не между другото в вестника пишат много верни неща(то не е и точно вестник ами военно списание)питал съм вуйчо ми а той е военен и също следи вестника най редовно.Освен това снимката беше анимация.Все пак (както споменах)беше само предположение за външния вид на т-95.Абе едно е сигурно докато руснаците не покажат танка само можем да гадаем как изглежда.
Comment
-
Ето въпросната снимка.Повтарям пак тази снимка е само предположение за външния вид на танка.В вестника или списанието(както искате го наричате)Броя е от февруари 2008.Ще цитирам "През 2009 г. на въоръжиение ще влезе и нов танк,значително превъзхождащ съществуващите образци.Става дума за принципно нова бойна машина с нова ходова част,силова установка,система за управление на огъня,въоръжение,система за разпознаване на целите и разузнаване.Сега вървят изпитанията,които ще завършат през 2008.Названието на танка не се съобщава,но може да се предполага,че става дума за Т-95.Това е новият образер 195,за който от различни източници се разбира,че е уникална машина:тежи около 50 тона,има двигател с мощност от около 1800 конски сили и нова трансмисия,нова компоновка,нисък много добре защитен корпус,като двата челни детайли са с огромна дебелина.Вътре в корпуса,в отлично защитено отделение,е бронекапсулата на екипажа,системата за управление на машината и огъня,след това е необитаемото бойно отделение,в което е автоматът за зареждане,над него малка кула,нова состема за активна защита и оптично електонно подаване.В бронезащитата са използвани всички нови разработки в областта на полуактивните и прочие комбинирани бронепрегради.Новата система за управление на огъня позволява екипажа да води високо ефективен бой.Ергономиката път е разчетена за дълги бойни действия,без напускане на машината,в това число дозареждана или презареждане.Въоръжението включва мощно оръдие,водещо огън както с управляеми ракето по принципа"изтреляй и забрави",така и по цели извън пряката видимост,т.е. от закрита позиция,тандемни тройници,картечници и т.н.Оръдието е гладскостволно 152мм,с голяма далечина и отлична балистика".
Това е всичко което пише.Нз до колко е вярно.Както казах за сега само можем да гадаем за външния му вид.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеТова на снимката е само концепция. Ето нещо по-реалистично.
http://alutsista.blogspot.com/2008/0...k-support.htmlLast edited by Next; 01-09-2008, 16:41.
Comment
-
monikay написа Виж мнениеЧерният орел е първият руски танк с отделение за снарядите(по това което видях на снимките)
а кой е вторият? или не се вижда на снимките?
Comment
-
кало написа Виж мнениеа кой е вторият?
Така и така си спамите, рекох да не сте самички
Comment
Comment