Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шаси на Е-100

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Шаси на Е-100

Момчета, ще падна, вижте кво показват украинците, истинско, уникалничко, 100 тонно, аз го имах за легенда, Имперец, Мишока си го е имало, сигурно с дърво отгоре...ама на, няма майтап, май американци са го намерили, щото някаква звездичка ми се мярка

Шаси на Е-100

Тази снимка е на прототипа, който ако правилно си спомням, англичаните намират в единия завод. Или май беше в един склад за прототипи... Има снимки и на веригите на машината с ширина 1м Иначе цял танк не е сглобяван.

А Маусови снимки не си ли виждал?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Н-цъ! Имаш ли?, постни де!

Comment

--

ами тук например:

Експонат в музея в Кубинка
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Еми дорева ми се. Вижте ги бре, как са лъснати и нагласени :cry:
          А нашите три машинки гният навън........... :cry:
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не са три бре, много повече са в музея.

В повечето музеи по света също са навънка тия неща. Само сериозните специализирани танкови музеи си ги пазят вътре...
            albireo написа

Comment

качествени снимки на шасито и куполата Е-100 може да намерите на форума на
              http://forum.axishistory.com/ , както и много други редки( вече не са редки ) снимки .
              има снимки на куполи на Е-100( която е еднаква и за Маус) и до нея куполи на TigerI много ярък е контраста в габаритите .

Comment

Working...
              X