Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Армата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ValBo написа Виж мнениеЗначи, че агенция ЕЖПК пак се е развихрила :-)
Аз ще изчакам да излезе нещо официално преди да изказвам мнение
Comment
-
То май нищо кой знае какво не е излизало официално, всичко е "някой ми каза...", "на еди-кой си форум някой (което е много запознат) писа..." или "еди-къде си някой пусна тая снимка, дето се твърди, че е..." и т.н. После идва второто ниво на "моя човек е по-запознат от твоя човек" и "тая снимка не е като оная снимка". И накрая "бе ти си пълен идиот/нищо не разбираш".
ПП Това не е камък в градинката на Гоги - само няколко поста назад и Кало пуска ЕЖК. Оттам нататък според фили-ята се определят коментарите на запалянковците."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеПП Това не е камък в градинката на Гоги - само няколко поста назад и Кало пуска ЕЖК. .
Колкото до монолотната броня- на ВСИЧКИ съвремени танкове бордовата броня е монолитна. На цитираните обекти 477/490 е композит.
Comment
-
Гоги, аз понеже не разбирам от тези неща, та да попитам - по какво от тази снимка си личи, че е с торсиони?
ПП Щото погледнах снимки на "Лекрелк" и последния японски танк (те двата трябва да са с хидравлично), но сигурно понеже не знам за какво да гледам, не виждам разликата.Last edited by gollum; 20-04-2015, 16:46.
Comment
-
Не е. Т-15 Армата е. Но с предно разположено МТО, "клюнът" - съчетание от ново поколение ДЗ и броня, май е еднотипен и при Т-15, и при Т-14. Ако това зад него обозначава габарита на същинската комбинирана броня на корпуса - челен горен и долен броневи лист, то вероятно твърдението, че Т-15 издържа на съвременни ПБС в тази проекция никак не е преувеличено. Вероятно при танка - Т-14 този габарит е още по-внушителен...
Въпросът на Гоги за окачването е много интересен - дали са заложили на изпитаното, много надеждно и държеливо торсионно, дали - на хидравлично, или на някакъв хибриден вариант. Твърди се, че цялото окачване е управляемо, с автоматично пренастройване в зависимост от терена.Last edited by кало; 20-04-2015, 21:38.
Comment
-
Не, това са елементи от КАЗ Афганит или нещо на негова база - датчик и ПУ. Да поясним:
БМП Курганец-25
БМП Т-15 Армата
Нямат курсови картечници, нито друго въоръжение, освен това в изнесения боен модул. Той пък е с 30мм автоматично оръдие, 7,62мм картечница, 4 ПТР Корнет-М
Целият боезапас е в самия модул, напълно отделен от отсека за управление и от отсека на десанта
Comment
Comment