Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ за пушка

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не пускат никой в този форум,регистрацията е забранена от началника на дружеството.

Comment

Би трябвало да е отворен вече? Аз писах на Парабелум да отвори пак гишето за регистрация.
      Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
      A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

glikulis написа Виж мнение
        Не пускат никой в този форум,регистрацията е забранена от началника на дружеството.
        От няколко часа регистрацията във форуми Традиция е разрешена. Профилактиката свърши, така, че който иска може да се регистрира
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Къде мога да намеря приклад за тази пушка
          Прикладът може и да бъде репликиран, но проблемът ти е в задтилъка и гривните, особено горната. Те са трудни за намиране (и трудни за репликиране). За затвора да не говоря...

Ето редом гривните на Шаспо (дясната) и Гра (лявата). Забележи разликата в отвора за шомпола, чието закрепване е различно при двете пушки. При Гра шомполът се държи на резба, при Шаспо се заключва с допълнителен пояс.
          Attached Files
          Last edited by Nick; 24-11-2010, 00:47.
          Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
          A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Гледам че другаря Парабелум ги прави тези задтилъци.Като ходя да ми правят приклад трябва да го имам задтилъка за да може да се напасне по новия приклад нали така.

Comment

Гледам че другаря Парабелум ги прави тези задтилъци.Като ходя да ми правят приклад трябва да го имам задтилъка за да може да се напасне по новия приклад нали така.
              Когато правиш приклад , цялата железария - скоби, магазин, цев , спускова скоба, антабки и затилък трябва да са в наличност , за да се паснат върху дървото . Дори и да е изработен фабрично, дървения приклад пак се пасва под железарията.

Comment

Working...
              X