Всяка коза за свой крак! Има нужда от едното и от другото.В револвера маже да се наредят халостен,газов,шок и бойни.В пистолета това не става.Пистолета е по удобен за носене,а засечките му идват от немарливото отношение към него.До този момент съм видял само един макаров със счупена пружина на разединителя,и една засечка поради кофти капсула.Иначе проблеми не съм имал,даже и със саморъчно направени боеприпаси.Опазил ме бог още съм жив.
Иначе за скритото носене най-подхожда ПСМ,но не го допускат до нас.Може би ако се появи в калибър 25 ще си го купя.Впрочем Императора,драги ми Пара беше гръмнат точно с такъв - преправен газов ПСМ.
А в деберите книги съм срещал и едно английско творение револвер,за който не се изисква само мускулно усилие от страна на стрелеца.Превърта си автоматично.
Значи - според нуждата и вкуса всеки си избира инструмента.
Иначе за скритото носене най-подхожда ПСМ,но не го допускат до нас.Може би ако се появи в калибър 25 ще си го купя.Впрочем Императора,драги ми Пара беше гръмнат точно с такъв - преправен газов ПСМ.
А в деберите книги съм срещал и едно английско творение револвер,за който не се изисква само мускулно усилие от страна на стрелеца.Превърта си автоматично.
Значи - според нуждата и вкуса всеки си избира инструмента.
Comment