Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за опознаване на снайперска винтовка.
Collapse
X
-
Lz2xl написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]24896[/ATTACH]
Попадна ми тая снимка,интересно ми е с какво се цели в тълпата пред Кремъл тоя работяга Прилича на Б94..
Lz2xl написа Виж мнение.Снимката е направена на парада на 9-ти май 2014 г.
L96A1
П.С.
фото¹2
Медведев цели в тълпата (Путин е зад гърба)Last edited by Eguo; 01-06-2014, 01:17.
-
Lz2xl написа Виж мнениеВъзможно е да е от друга година.Някаква служба за охрана вероятно.
Comment
-
Lz2xl написа Виж мнениеДа,действително прилича на L96A1.Това за парада го видях в pizdec.ru Възможно е да е от друга година.Някаква служба за охрана вероятно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Възможно, но огнеприкривателят много прилича а и има AIAW с пикатини. А и оптичнитя прицел точно над затвора. Сега като гледам снимките на Т-5000 е монтиран по-напред, точно като на снимката. На мен първо ми заприлича на това чудовище(Но него го няма в Русия(Remington MSR).):
Ето го Ортиса - точно като на снимката, само с различна оптика. Благодаря че ни светна че ровим в погрешна посока
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеМОА < 1. Демек добър стрелец от 100 метра и при хубаво време ще вкара със 100% вероятност всеки куршум в кръг с диаметър половин инч.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнение1 MOA @ 100 m = 2.9 cm = 1.14"This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеТака е но въпросната пушка има MOA 0.5 а не 1, което е точно половин инч на 100 ярда, или 90 метра ако трябва да сме прецизни.
Трябва да уточним, че при става въпрос за група и нормално се мери разсейването при 5 изстела и студена цев.
Още за Аккюрасито - преди бях гледал рекламно филмче на фирмата: демонстрираха страхотна група от 10 изстрела; просто не беше за вярване, щото обикновените пушки след третия изстрел почват да увеличават групата;
Comment
-
Пишех за английската пушка. Явно просто си е добро оръжието. И пишат че била много надеждна.
На мен ми е интересно какво ще покаже Ремингтона на който пуснах снимка. Много интересно оръжие. Харесва ми чисто естетично и не е тежка за такава мощ (лупа магнум).This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment