Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
pnp5q написа Виж мнение
На мен ми изглежда несериозно.
Сина ми е на 12 години и си управлява играчките с това:
Извинете за правописа, но толкова мога...
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Такъв "робот отечественной разработки" направиха немците още през 1942 г.
Comment
-
Абе това русофилията е някакво неизлечимо заболяване! Винаги, всячески, трябва да извади нещо "отечествено", дето е било преди другото!
Ставаше дума за това да вземеш нещо елементарно и отдавна съществуващо (някакъв механизъм, управляем с джойстик), да му сложиш камера + някаква пуцалка и да наречеш това "революционно" нещо "робот". Бигдрагон с право се подиграва. Такива "роботи" отдавна има в редица армейски, полицейски, сапьорски и т.н. части.
И като ще ходим назад, Никола Тесла ви затапва всичките:
Ню Йорк, 1898 г. Корабче, управлявано с радиовълни. Голяма част от зрителите били убедени, че Тесла използва черна магия - няма кабел!Last edited by Dinain; 08-11-2015, 15:23."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеАбе това русофилията е някакво неизлечимо заболяване! Винаги, всячески, трябва да извади нещо "отечествено", дето е било преди другото!
Ставаше дума за това да вземеш нещо елементарно и отдавна съществуващо (някакъв механизъм, управляем с джойстик), да му сложиш камера + някаква пуцалка и да наречеш това "революционно" нещо "робот". Бигдрагон с право се подиграва. Такива "роботи" отдавна има в редица армейски, полицейски, сапьорски и т.н. части.
Comment
-
Не е проблема в русофобията.
Даже аз, като отявлен русофил , леко се възмущавам, че "роботчето" на братушките, даже по дизайн не е мръднало едни 70+ години от самоходната мина на любимите им германци... можеше малко по-фешън да го барнат, малко по-руско, по-мощно и по-могъщо да изглежда, както се полага за всяка една руска машина.
Че проблемът е в "Это робот отечественной разработки..."
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПроблема е когато някой толкова го тресе русофобията, че като види статия за руски дистанционно управляем модел, не може да се спре, да пусне снимка на германско оръжие от ВСВ. С очевадния подтекст че видите ли германците това са го правили още преди десетилетия. Иронията че е пуснал нещо направено СЛЕД руско подобно нещо, е изключителна. Поне да беше изровил първия дистанционно управляван модел, че да има смисъл.
А най-известна му снимка е тази
Но сметнах, че някой може да го вземе за нещо американско.
Eто нещо по-съвременно:
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеТоя форум си заминава тотално вече!
Двамата лаладжии, Кухулин и Dinain го унищожиха до край.
Но щом на ръководство му харесва...
Аз си заминах точно заради русофилската пропаганда помия.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеИронията е единствено в това, че гузен негонен бяга. Подтекстът е, че НЯКОЙ това го е правил още преди десетилетия. Ерго, историческите фобии са единствено твои, оттам и въображаемите "подтекстове". Просто "Голиат" е много по-известен от съветския "телетанк", с него ми беше първата асоциация, затова и и него съм пуснал.
А най-известна му снимка е тази
Но сметнах, че някой може да го вземе за нещо американско.
Eто нещо по-съвременно:
Comment
Comment