Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой произвежда WPA ( Wolf Performance Ammunition ) ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кой произвежда WPA ( Wolf Performance Ammunition ) ?

Интересува ме кой завод точно произвежда Wolf Performance Ammunition. Знам, че Волф купиха Уляновският завод през 2008ма и произвеждат и там, също съм почти сигурен, че произвеждат и в Тула, макар че ТулАмо не споменават да са асоциирани с Волф, просто ме интересува кой произвежда патроните от долните снимки.
    Американският Сайт на Волф твърдял, че патроните не се произвеждат нито в Тула нито в Уляновск...
    Също ще съм много благодарен на който ми разясни маркировката на патрона от снимката, която е и на кутията в долният ляв ъгъл.
    Благодаря предварително за всяка информация.

Логото е БПЗ - Барнаулски патронен завод. http://www.barnaulpatron.ru/

Comment

bsb написа Виж мнение
      Логото е БПЗ - Барнаулски патронен завод. http://www.barnaulpatron.ru/
      Благодаря за бързият отговор, някаква информация за Волф като фирма ? Само в Барнаул ли произвеждат тази линия патрони ? Къде произвеждат патроните маркирани с "Волф" ?

Comment

Сори, нищо не разбирам от тези неща. Просто като видях логото, първата ми мисъл бе "Барнаулски оръжеен завод", после установих, че втората буква е "П" и следователно е "патронен". И толкова.

Comment

Няма знаение, и това беше помощ, аз първият знак го видях като "6" не като "Б"...Както и да е, надявам се някой ще може да ми даде по-подробна информация за Волф като фирма и къде произвеждат...Това което аз знам е ( без претенции да е съвсем достоверно) че преди или през 2005та почват да произвеждат 9x19 в Тула, после в 2008 купуват Уляновският завод...какво произвеждат там - не знам, те имат линия патрони за дълго и за късо оръжие...
          Интересува ме как са асоциирани с Тula Cartridge Works...Също ме интересува къде произвеждат 9ь19 маркирани с "Wolf"...?

Comment

Горе-долу си намерих каквото търсех, в Гънмен ми помогнаха също, ако някой се интересува, ето какво ми пуснаха там:

Поздрави и пак - благодаря на отговорилите.

Comment

Working...
            X