От известно време имам една идея да боядисам Лада "Нива" в камофлажни цветове по оригинален "патерн" или с други думи същите форми на шарките като на машина от Вермахта. Спрял сам се на Pz VI "Тигър" I или II. Все още нямам идея как точно да го направя, ако някой има съвети за самата техника на боядисване ще съм много благодарен ако ги сподели. Още повече биха ми помогнали цветни снимки в възможно по голям формат изобразяващи оригиналните шарки на Тигър или Кралски Тигър. Рових се доста из интернет но не можах да намеря нищо особено. Знаете повечето снимки са черно-бели. Продават се и книги спецялно посветени на темата но няма как да си ги купя онлайн.
Намерих няколко снимки на миниатюри но не съм сигурен до колко се доближават до истината
Кралски Тигър:
само точиците ме дразнят ще ги махна ако се спра на този
Или може би Jagdpanzer 38(t) Hetzer
Коментирайте до колко достоверни ви се виждат снимките или по скоро формата на шарките
Намерих няколко снимки на миниатюри но не съм сигурен до колко се доближават до истината
Кралски Тигър:
само точиците ме дразнят ще ги махна ако се спра на този
Или може би Jagdpanzer 38(t) Hetzer
Коментирайте до колко достоверни ви се виждат снимките или по скоро формата на шарките
Comment