Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лазери във военната техника

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Лазери във военната техника

Здравейте.
    Може ли някой от вас да ми даде линк или информация за "лазери във военната техника" търсих из форума и отвъд него, но или няма информация или аз не съм търсил добре (което е по-вероятно).
    Благодаря.

Лазери във военната техника се ползват изключително масово - от много сложни лазерни жироскопи през далекомери и целеуказатели, до перспективни енергийни оръжия. Защо не потърсиш в гугъл?

Comment

Отделно, че във форума сме разглеждали темата с лазерните оръжия - защото и аз съм вземал участие

Comment

Ами минах през Google единственото нещо което открих са или стара информация или статии които не ми вършат работа. А отностно темата в форума ще може ли да ми дадете линк или да ми кажете името и?

Comment

http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=9238 - но не очаквай особено ценни технически сведения, по-скоро си чешехме езиците.
          Имаше и за YAL-1, лазера на самолет, но не помня къде и кога.

Comment

Благодаря много на всички.

Comment

единственото нещо което открих са или стара информация или статии които не ми вършат работа.

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Comment

Working...
              X