If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно това е най-уникалното! Благодарение на тази система се постига компактност без да се скъсява цевта. Вероятно се губи един патрон от пълнителя, но това не е нищо...
Ну нужно не забывать, что по мимо боевых характеристик для оружия (пистолетов) важно и психологическое воздействие (ведь не обязательно убивать всех неприятелей). А у этого пистолета вид обыкновенной "пукалки" которая не способна напугать потенциального врага в темном переулке.
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Не е важна конкретната конструкция, важна е системата! Тя може да разкрие нови хоризонти в областта на късоцевното стрелково оръжие.
Именно.
това оръжие е много подходящо, за хора работещи под прикритие.Малки размери удобно за скрито носене, не тежи, но пък с мощен патрон, при същата дължина на цевта, като на останалите армейски оръжия използващи този боеприпас.
:tup:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Интересно е направена връзката между бойната пружина и ударника - с две шарнирно свързани лостови тяги. За отбелязване е, че подавателя на патроните, както е разположен, заема ценно място в пространството между затвора и рамата. Този пистолет работи само на спусъчно обтягане (дабъл екшън) - най-просто е... Ще бъде предизвикателство да се направи конструкция с двойно действащ ударно-спускателен механизъм, без да се променят съществено габаритите. :sm186:
Само като чух гласа на диктора, съм почти сигурен, че е от поредицата "Ударная сила". Епизодите се намират в Интернет. Става за гледане, ако си като мен в момента - нямаш какво по-смислено да правиш. Иначе са големи глупости. Все пак има интервюта с хора, от които могат да се чуят смислени работи. Но като цяло са загуба на време. Затова и съм гледал само откъси от някой и друг епизод, колкото да си направя съответните изводи
Подаването на патроните, ми прилича малко на това при ПК. Там май по подобен начин се изваждат патроните от лентата. Иначе много симпатично оръжие - малки размери и дълга цев.
А за "Ударная сила" не съм съвсем съгласен. Има уникални кадри и далеч по-малко глупости от аналогичните английски предавания по Дискавъри и Ваясат.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Именно.
това оръжие е много подходящо, за хора работещи под прикритие.Малки размери удобно за скрито носене, не тежи, но пък с мощен патрон, при същата дължина на цевта, като на останалите армейски оръжия използващи този боеприпас.
:tup:
Това оръжие трудно ще се пребори с конкуренцията в лицето на един
Глок-26 ,например.
Comment