Някой може ли да качи чертежи, графики и снимки на различни пейнтбол оръжия?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пейнтбол маркери
Collapse
X
-
ГостМаркери: Никакви
-
Гост
Итересувам се от чисто техническите параметри на тези маркери, а не от философията на играта. Признавам си, че тази тема ми е бяло петно - не съм проявил интерес по-рано, затова. :sm186:
Comment
-
Не го пренасяйте тук, заразно е!!! Дайте линк на човека и трийте бързо, преди да се наложи модераторът да обикаля с количка и да напява "Bring out your dead" :aaa:"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Що, да не би да искаш да излезеш със собствена конструкция ?
Заповядай най-добрия линк по въпроса
Ако имаш някакви въпроси питай , ако аз не им знам отговорите ще ти намеря с кого да се консултираш.
Comment
-
Гост
albireo написаЩо, да не би да искаш да излезеш със собствена конструкция ?
Заповядай най-добрия линк по въпроса
Ако имаш някакви въпроси питай , ако аз не им знам отговорите ще ти намеря с кого да се консултираш.
Много мерси!!! Линка ще ми свърши работа.
Това пък за собствената конструкция как ти го роди главата? Да ти приличам на конструктор?
Страхотни анимации! Отдавна не бях разглеждал толкова интересен сайт. :tup:
Comment
-
Dinain написафлопери
Btw днес си купих маска. Синя :x - забелязваща се отдалече :x . Сложих й камофлиран Goggle skin (лепенка за стъклото) - Родезийски камофлаж естествено :twisted: и сега ще трябва да боядисвам и самата маска, че така не върви.Last edited by albireo; 23-04-2008, 19:06.
Comment
-
Баце, шо е това ФЛОПЕР мама му стара?
ПП На маската по-добре да залепиш маскировъчна мрежа като на стъклото. Така ще можеш да я сменяш като ти омръзне. Сигурно продават по ловно-оръжейните магазини."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment