Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутително

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Възмутително

Гледайте един от моите бизнес партньори с какво се е занимавал през уйкенда
    http://www.ct24.cz/.multimedia/video...200806_reg.wmv
    Много съм възмутен (защото той е от лошите и щели да правят нещо през нощтта в щаба да добрите).
    еееех кога ще си направим такова и в Булгаристан.....впрочем аз имам идеи по въпроса но точно сега не ми е приоритетно,

Безобразие.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
      Безобразие.
      Пълно при това, ето днеска са си обновили сайта и можете да разгледате с какво се занимават хората в Чехия
      http://www.kvhpardubice.com/05_galerieWW2_06.htm

tykmo gi разглеждах от какво са си направили Тигрите (ама 4 парчета бе, ии никаква скромност) и сивите по моему са от Т-55 а жълтият от Т-34
      Last edited by Gaden Gogi; 21-08-2006, 10:29. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

WOW луди са тия!

Аз вече предложих да почнем с пейнтбол, ама вие си мислите, че се бъзикам. Като за начало е добре, а има време да настигнем и чехите
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

A хората вече си имат и Хетцер

http://www.smallscaleafvforum.com/fo...pic.php?t=1885
          Ето малко инфо:
          It seem to be the biggest event in the Europe with 15 tanks about about
          20 other vehicles, several guns and almost 700 soldiers in the battle.
          About 20000 people arrived to see.
          This Saturday we are going to participate in "Tank day" in Lesany
          museum. So we will fight along with their new Hetzer.;-)
          И гледайте как безсрамно ме дразни накрая, грррр, ама то защото аз му се заканих че а следващото събитие ще отида там и ще съм от братушките и ще видят те:twak:

Comment

Брей какви работи ставали по света. А реконструкциите на въздушните и морски сражения как ги правят?
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

За морски не знам, но най-вероятнос управляеми модели.

Comment

В Пилзен на осми май се събират и по повече, американска техника, ама яко, камиони, войска, джипове, артилерия, танкове, ум да ти зайде. Но всичко е добре финансвово нагласено, както само чехите си умеят, плаща се яко, например за филми, наоколо бира, хората си водят децата, билетчета, PR, вестниците шумят месеци преди това, едно събитие се готви цялата година, и после идват плащат си да видят, и така, хем готино, хем изгодно

Comment

Principno може да се прави добър бизнес от историята, за съжаление са нужни доста големи първоначални инвестиции и/или наличието на колекционери и традиции, в първият случай всичко може да се направи на чисто във вторият може да се наемат образци от техните колекции.
                  Аз съм мислил доста по въпроса, но просто м момента не съм в състояние да го реализирам.

Comment

Хората си имат традиции и най-вече култура относно боравеното на оружие.Затова не се чудете и не цъкайте с език. Скоро и в нас ще се появят такива чудеса-просто въпрос на време и ограмотяване. На този етап това е невъзможно да стане.
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

по моему е просто въпрос на финанси.

Comment

аха, Гоги, и на разрешителен режим - поне донякъде. но парите не могат да направят нищо срещу нехайството - при нас скоро няма да остане от какво да се възстановява.

Comment

....пфу пренаписах половината мнение че го бях почнал на маймуница... та разрешителният режим е смешен, това са извадени от употреба неща и се вземат мерки да не стават за нищо, а това чеа двинистрацията (особенно военните) е пълна с дебили дето се чудят как да лапнат нещо е друг въпрос, преди няколко години си бях осигурил много солидно финансиране за изваждането и реставрирането на машините дето са зарити по границата, бях организирал всичко, машини транспорт, отивам там в една агенцийка детос това се занимава и тея почват да си ме разиграват (аз щото по принципни съображение рушвети никога не предлагам) и накрая ми изръсват че това били стратегически обекти, и аз зяпвам, в същото време виден активист на СДС от близък областен град се канеше да ги реже за скрап.
                          абе шибана държава.

Comment

ок Гоги, предлагам ако можем да му купим поне 1 от танковете на цената на скрапа, за който ще го реже. аз си мисля, че ще му стъпи по-скъпо, щото все има нещо по-специално в броневата стомана дето иска по-така горелки искаш ли да постнеш пикчър, че съм оплезил език пред монитора вече?

Comment

пикчър на какво?

Comment

Working...
                              X