Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся военни клипчета -Стрелби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

uzi71 написа Виж мнение
    Не. Това е мой колега. Иначе аз съм на третия клип предпоследния вляво.

ССмарт, какво е това ОПМ?
    ЧОВЕЧЕ , така наричаме(записваме ,пишем ) макаровката в армията: ОПМ-Обикновен Пистолет Макаров. Заемка е( начинът на изписване) от братята руси и наистина е твърде обикновен! Освен ,че винаги стреля, здрав е и с малки габарити( става за коване на пирони ,чупене на орехи, имам чувството ,че е разработван за да осигури самоубийството на въоръжения с него с цел непопадане в плен, а не за водене на бой ) трудно може да се каже нещо добро за него! Не мога да повярвам ,че не си го срещал!

Comment

SSmart написа Виж мнение
      ЧОВЕЧЕ , така наричаме(записваме ,пишем ) макаровката в армията: ОПМ-Обикновен Пистолет Макаров. Заемка е( начинът на изписване) от братята руси и наистина е твърде обикновен! Освен ,че винаги стреля, здрав е и с малки габарити( става за коване на пирони ,чупене на орехи, имам чувството ,че е разработван за да осигури самоубийството на въоръжения с него с цел непопадане в плен, а не за водене на бой ) трудно може да се каже нещо добро за него! Не мога да повярвам ,че не си го срещал!
      Наистина не си спомням за съм срещал такова определение - ОПМ.
      .....Освен ,че винаги стреля, здрав е и с малки габарити...... тук бих могъл да добавя, че е достатъчно точен и мощен за целите за които се ползва.
      .....разработван за да осигури самоубийството на въоръжения с него с цел непопадане в плен, а не за водене на бой :трудно може да се каже нещо добро за него.... - с това съвсем немога да съглася. Ползвал съм този пистолет много години и никак не мога да се оплача от качествата му. Разбирасе че не е Глок, Хеклер и компания , но е едно много добро БОЙНО оръжие, което в ръцете на опитен стрелец е наистина страшно.

Comment

[QUOTE=uzi71;2313
        .....но е едно много добро БОЙНО оръжие, което в ръцете на опитен стрелец е наистина страшно.[/QUOTE]

Нямам претенции , а и не е по темата. В ръцете на опитен стрелец и кремъклия пищов е страшно добро оръжие! ОПМ е отдавна морално остарял за да предизвиква интерес. Даже самата му разработка и замисъл са сериозно закъснели. Това е 15-20г. след Браунинга от средата на 30-те! Не е ясно защо руснаците решиха ,че това ще е основния армейски пистолет!!!!!!!!!!???? За полицейски може и да става , нo за военните е друга история!
        А иначе всеки си има вкус и предпочитания за собственото си оръжие. Щом ти харесва-RESPECT! Аз харесвам (даже си имам ) SS P-226.
        Last edited by SSmart; 29-09-2008, 18:21.

Comment

uzi71, на втория клип облицовката на стената от картонени табли за яйца ли е? На мен на това ми прилича. Дали се намалява шума от гърмежите по този начин?

Comment

uzi71,

Свалям ви шапка, момчета!
            Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
            A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

"Зенитчици"... Не съм сигурен дали въобще удариха мишената или операторът я заби в земята: http://www.break.com/index/little-pl...hine-guns.html
              Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
              A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

така наричаме(записваме ,пишем ) макаровката в армията: ОПМ-Обикновен Пистолет Макаров
                при сравнително кратката ми служба в 9-та бронетанкова, имаше бая документи, които изготвих и попълних и навсякъде го пишехме само ПМ - за по-кратко от 9-мм пистолет ПМ.(имаше голяма преписка с главен герой ПМ - 64 се водеха откраднати от склада)

Comment

виж страницата на "Аrmi e tiro" има бол клипчета с историческо орьжие

Comment

нестандартна стрелба с пистолет

Comment

Интересни клипове, но с много лошо качество на звук и картина. Едвам се гледа.

Comment

Незнам защо са излезли така. Ще пробвам в ютуб

Comment

Тук качеството е по-добро. Не знам защо във Vbox е толкова лошо.

Comment

Браво! Доста нестандартна стрелба с пистолет. Очакваме и от положение челна стойка!

Ще бъде интересно да покажете разни техники за зареждане на пистолет с една ръка. Преди десетина години наблюдавах демонстрация на един мускулест "бизнесмен". Зареди Макаров с една ръка, но беше много здрав в ръцете...

Comment

Сега трябва да излизам. По късно ще ти пусна и такива клипове.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=qF-4QkBj3l8

Comment

Working...
                                X