Търся военни клипчета всякакви стрелби с гранатомет картечници снайпери пистолети и други но не от филми а автентични.преди време срещах такива в един руски сайт за оръжия но не мога да го открия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся военни клипчета -Стрелби
Collapse
X
-
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
-
sori za latinizata ma sum v bermaniq. kvi li ne oligofreni ima http://video.google.com/videoplay?do...900947&q=rpg+7allah e velik :nworthy: :nworthy:
Comment
-
Гост
Два пълнителя с Макаров за 6 секунди! Цъ-цъ-цъ...
Аз мога да стрелям по един патрон за това време.
Comment
-
:-)))))))
AYB написа Виж мнениеДва пълнителя с Макаров за 6 секунди! Цъ-цъ-цъ...
Аз мога да стрелям по един патрон за това време.
Mисля , че има резерв и по-бързо да стане! Ако са му повредени(износени,изпилени) запъвачите пуска всичко в пълнителя на автоматичен т.е. става като картечен пистолет. Този ( не знам дали така да го нарека) дефект се среща често при много употребяваните Макаровки. Тогава и "плюе " куршумите .....
Comment
-
Гост
Comment
-
Не съм и казвал,че този от клипа е повреден ,а че има една такава особеност да му се износват от употреба запъвачите. Трябва да отбележа ,че за мен определението "нормален" за ОПМ е доста развеселяващо!uzi71 написа Виж мнениеВ Макаровия на клипа няма нищо повредено - съвсем нормален си е !
Comment
-
Гост
Много добри са клиповете от една японска поредица, качени от някой си Kafkanishian. Тука давам два, а останалите сами си ги търсете в менюто отдясно.
Comment
-
Не. Това е мой колега. Иначе аз съм на третия клип предпоследния вляво.AYB написа Виж мнениеuzi71, ама на клиповете ти ли размахваш железата? Видях че ти си ги качил, та затова питам.
ССмарт, какво е това ОПМ?
Comment
Comment