на мен поне не ми се показват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Абе хора, никой ли не видя, че онази машина не е истинска. То аз си бях написал "за разведряване", ама ... първо, никой не видя шестолъчката, нали и второ - двете оръдияМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаАбе хора, никой ли не видя, че онази машина не е истинска. То аз си бях написал "за разведряване", ама ... първо, никой не видя шестолъчката, нали и второ - двете оръдия
Comment
-
ами не знам... защо не ми ги пратиш на пощата, imperial@boinaslava.netalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Gaden Gogi написаВидях я шестолъчката, за това се и отказах от японските машини, просто прецених че това ако е еврейско няма как да е произведено в япония, почнах да търся европейски и намерих какво е нещото, а второто оръдие го взех за дефект на снимката. иначе съм ти писал каква е машината :туран.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment