И втората
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Parabellum написаТова определено незнам какво е.Но какво ще кажете за това? Имперец ти трай
Comment
-
Е, айде нещо съвсем лесничко
А иначе - браво на Гоги, това неговото беше много оригинално!Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
мм даа, аз нарочно го наричах "нещо" ама вие си залитнахте че е кораб, и хем ви казах че някой е познал нещо много важно вие пак не обърнахте внимание на думите на Ботари,
За загатката: нещо не виждам добре ходовата част (по това време на деня ми блести слънце в монитора) но ми се струва че е американска, пради конструкцията и поради ограничителните пластини над веригите, предположително шаси на М3 лек, довечера ако не забравя ще проверя в дебелата книга.
Comment
-
Машината е европейска.
Екипаж - трима души.
Броня - 9 мм.
Въоръжение - едно 47 мм оръдие.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Доколкото знам, машината не е немскаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment