Незнанието не е оправдание за извършване на престъпление-май юридически постулат, ами да си ги чел. аз за какъв съм се моруил да давам жокери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
може да няма нищо обшо с загадката и дори да е смешно но:
по време на всв британците страдали доста от германските
подводници и най добра поддръжа можела да се осъществи от самолет.но в началото на войната те имали ограничен радиус
и един 'гениален" британец предложил проект за построяване на изкуствени АЙСБЕРГИ които да се използват за плаващи летища.
идеята била че ако към леда се добави 10% дървена пулпа
той ще стане твърд точно като бетон.но разходите щели да бъдат големи.99,99% се съмнявам че това е отговора но е интересно .
Comment
-
първо нека да познаят, а то като гледам без още насоки няма да стане скоро. Айде следващият жокер: името е от две думи, едната аз поне си я превеждам като вид музикален инструмент.
BTW Имперъл: добро утро, то хубаво ще пуснеш "труден "танк ама да се вижда цялата машина. аз гледай колко снимки пуснах. Айде още една.
Comment
-
Ако до утре в 9 (BG време) не сте познали ще ви кажа като какво може да се класифицира "нещото". Абе имаше една тема за награди, мисля на всеки задал много трудНА ЗАДАЧКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСЪЖДА ЗНАЧКА. (тъп капс лук) примерно"значка за трудна задачка първа степен, с питанки и удивителни", и понеже съм на темата за информационен доклад "медалза инфо доклад, 1-ва степен, с твърда корица"....абе глупости, айде отгатвайте че имперъл иска да ни покаже трудният танк.
Comment
-
Ха-ха-а-а... намерих го --> Форт Дръм (http://corregidor.org/chs_battery1/drum.htm)
бетонен изкуствен ОСТРОВ, това не е кораб, а остров...
Comment
Comment