нещо за разминиране.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
Minenraumpanzer III е, както се оказва. В www.achtungpanzer.com (откъдето трябва да е снимката), пише за него само:
One of the most interesting prototypes based Panzer III's chassis was Minenraumpanzer III - mine clearing/mine destroyer tank developed by Krupp. It proved to be unsuccessful and never entered production.
Comment
-
Гост
gollum написа Виж мнениеТова трябва да е сухопътното торпедо - "Голиат". Или нещо подобно.
Comment
-
Да, знам . Първо го написах, чак след това реших да потърся снимка (въобще не ги помня всичките тези машини) и видях, че не е то, след което се разтърсих за нещо друго подобно. Оказаха се няколко, но нито едно не бе машината на Динайн. Добре че спомена за Panzer III, иначе едва ли бих я намерил.
Comment
-
Гост
Здравейте!
Ето и една загадка от мен! Абстрахирайте се от присъствието ми на снимката и познайте кое е мястото? За поназнайващите английски ще бъде лесно, за останалите жокер: място от историческо значение, свързано със създаването на едно от най-мощните оръжия на ВСВ. Забулено от загадки и мистерии в миналото, а днес паметник на човешките научни постижения. Е, все още строго охраняван.
Успех!
Comment
-
Гост
Ха ха развеселихте ме!
То че съм военен, вярно, не го и крия! Но от друга страна и това че може да четете не помогна много
Факта с какво е свързано мястото е ясен, но къде е това, никой не посочи!
Щеше да е много яко някой да беше написал: аалоууу, военните! НиЙ кът сме одили на white sands missile range Ню Мексико да го праим тоя експеримент, виЙ още се биехте с прашки.
Ама нейсе, и така е добре!
Иначе историята на комплекса е много интересна, тук са се провеждали много от ония "секретните разработки на военните" (В русия съм)
А паметника от снимката е изграден от това в което се е превърнала почвата.
Ето и снимка на "малчугана"
Comment
Comment