Аз понеже не съм по познаването ще взема само да ви пускам леснички загадчици да убивате времето...умирам за санайпери ей...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадки
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
“Ратниците” – национализмът в сянката на фашизма
Ами как? Щото много знам и затова съм познал. :twisted:
Шегичка. Снимката я видях от сайта от където си взел твоите две снимки и после си потърсих инфо.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Да само че е 23 а не 43. И не си подменяй постовете щото може да стане някое объркване.
А снайпера на Араслан трябва да е по-голям калибър - нещо 12,7 мм.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Ами не е противотанкова пушка.HSR SR-50 Stoner.Набарах един много интересн сайт за оръжия ама да ви кажа половината ги виждам за пръв път и да им сложа снимки тук ако запецнем не мога и аз да кажа отговора....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Татето на м-16 ааа сега това не го знам какво е ама искам да вида има ли някой който да го познае мен ми прилича на..абе я по добре вижте...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment