Здравейте случайно намерих на тавана си една стара пушка .Времето е оказало своето влияние върху нея но като я поизвърсах на нея пише Tower 1864 цефта и самоче я няма има друга навярно правена .Поогледах я и си работи добре и вапроса ми е знаете ли каде мога да и направя реставрация в близост до гр.Пловдив или в краен случай каде мога да я продам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реставрация на пушка
Collapse
X
-
Thorn написа Виж мнениеПушката ти е Снайдър, английска. Tower май е клеймо на британския арсенал.
http://www.ima-usa.com/british-p-186...854-dated.html
psihobrute написа Виж мнение.. вапроса ми е знаете ли каде мога да и направя реставрация в близост до гр.Пловдив или в краен случай каде мога да я продам
Когато искате толкова информация е редно поне от учтивост да покажете добри снимки.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Да моя грешка ,извинявам се .На ударният механизъм го пише самоче не се вижда кристално ясно заради времето ,трябва и малко реставрация.Ще кача някои снимки .интересуваме ако реша каде мога да я продам и ако някой знае каква им е цената горе долу,макар че както казах не е в идеално състояние и ме самнява че цефта не е оригиналната
Comment
Comment