Навремето когато стартира вестник "Всичко за оръжието", неофициално той беше издание на традиция.Много от членовете на клуба и ръководството пишеха невероятни статии. С течение на времето идеята на вестника се загуби и изчезна и от "Всичко" той стана "Нищо за Оръжието". Обликът вестникът си го загуби през още през 1995-та когато започнаха вътре да се поместват статии за подводници,самолети,кораби и прочие глупости. През последните три години пък Валери Спасов реши , че вече не се нуждае от съветите на момчетата и реши да играя "соло"-за пореден път се появи т.нар. разцепление сред нас.. Както й да е! Целта на тази тема е да се организираме и да започнем да правим свое печатно издание.Първоначално онлайн, пък когато работите станат хубави и под печат. Какво ще кажете? 99.99% от нас са болни на тема оружие и то образци до 1945 година.След тази дата самото оружие губи своят чар-поне за мен е така. Много от колегите на клуба са пускали свои статии във вестника на Спасов. Танкиста от Харков ми даде негови три стаии, които са били публикувани там-но както той самият каза-били са доста орязани. Смятам че ние имаме достатъчно големи познания по оружието, милитарията и униформите.
Като за начало аз предлагам да възкресим старите статии преди да започнем да пишем нови.
Приемате ли идеята ми?
Като за начало аз предлагам да възкресим старите статии преди да започнем да пишем нови.
Приемате ли идеята ми?
Comment