Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РИЦАРСКИ ДОСПЕХИ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.
    Last edited by ; 21-03-2006, 08:36.

Comment

airman написа

Ако някой се интересува (и за да се изфукам, естествено), на снимките от горния линк, аз съм с червеният гамбезон.
      Пу, да беше грабнал ти момата , а то-конкуренцията.Ей така е започнала Троянската война
      Иначе шапка ви свалям-Евала! :nworthy:
      А сега нещо от мен-снимките са с лошо качество защото аз съм ги правил-присъствах на събитието
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ето още снимки за да не кажете, че съм скръндза
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Къде се е състоял този "турнир".

Някои може ли да ми каже защо когато кликнах върху линка не ми го отваря,а ми изписва pop-up is blocked и как да го оправя?Направо ме изнервя така като става:grrr:

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Пухчо, наистина не сме се запознавали на живо. Надявам се, когато го направим, да е иззад стъклени чаши
            Pauke !

Comment

Надявам се!Само не съм сигурен колко можеш да носиш.А на онази подпалвачка Valo пожелавам да му се стопли мастиката!
              Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
              http://ivan-rendakov.blogspot.com/

Comment

.
                Last edited by ; 21-03-2006, 08:36.

Comment

Сакън Я!
                  Още ще интригантстваш ли или ....?
                  Ще спомена нещо и за мезето!
                  Last edited by гаден пухчо; 28-06-2005, 19:51. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

.
                    Last edited by ; 21-03-2006, 08:35.

Comment

Днес и утре ще се понапъна и ще съм плетачката на...?....?абе на квото!
                      Изоставам с плана и тази седмица няма да съм на Дамаджанклуб!Голяма мъка,но ще устискам!

Comment

.
                        Last edited by ; 21-03-2006, 08:34.

Comment

Голяма НЕРВА!Вече два пъти се пробвам (и снощи),но нищо не излиза и трия мнението.Ако в събота Дядо Благо ми кацне нещата ще потръгнат.Неговата ризница напредва и ще неще трябва да дойде на проба.Не че не мога и така,но друго си е с поливка и мохабет!

Comment

BulSoldier написа
                            Къде се е състоял този "турнир".
                            Този "турнир" се състоя в САЩ.Всички на снимката са хамериканистанци. Имат си клубче хората и през почивните дни се събират за да се забавляват.
                            Тъпа работа-ние имаме 1300 и кусур години история плюс траки, а нищо не правим.А тези жабари на които историята им започва от първата английска колония се правят на рицари

Comment

Наистина трябва да се направи едно клубче в България.Да се събираме 1-2 пъти в месеца.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Working...
                              X