Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ПОМОЩ!!!

Може ли някой да ми изпрати на снимка или рисунка клеймата на румънско Хенри-Мартини ще съм му много благодарен и ще почерпя.
    No one can guarantee success in war,but only deserve it.

То румънското не е ли Пибоди-Мартини
    "Fiercer than Fierceness itself!"

Comment

То се е видяло, че добрият стар Парабелум ще помага
      Ето ти необходимите снимки
      Да видя сега какво ще черпиш!
      Attached Files
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Доколкото знам в румънската армия е имало на въоръжение и чисто Пибоди-1862 г. с външен ударник, подобен на този на Крнката. Да не би да питаш за него?

:1087: Аз имам едно предположение за оръжието на Левски, че една от пушките, които той носи при обиколките из Българско и видяна от поп Минчо Кънчев, е именно такова Пибоди. Но това е само хипотеза :wall:
        Last edited by танкиста от Харков; 12-03-2005, 17:48.
        От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Румънско Пибоди

Не, Шварц-Лозе питаше точно за мартини²Хенри обр.1871 на въоръжение в Румънската армия.Ако питаше за Пибоди-щеше да спомене само Пибоди без да добавя Мартини.
          За да не става объркване слагам снимки и на двата вида Румънско Пибоди-с централно и странично възпламеняване на патрона.
          Attached Files
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

:nworthy: Супер си!!! :nworthy:
            От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Ами гледам да съм максимално точен и изчерпателен.Щом колегата иска снимки, давам му снимки.

Comment

Re:parabellum

Колега тия снимки нали ми ги изпрати на E-mail самоче на моята машинка от едната страна не пише Щаер а Witten като я реставрирам напълно ще пусна една снимчица да се похваля и аз с нещо най после.
                No one can guarantee success in war,but only deserve it.

Comment

Хм, което ще рече, че може би си попаднал на оргинална Английска мартинка.Интересно-чакаме снимки

Comment

Working...
                  X