Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам нужда от помощ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Имам нужда от помощ

За викингския ми меч си бях поръчал специални части за дръжката и днес пристигнаха. Вече сложих кръстовището, но имам големи проблеми с долния накрайник, в който не е пробита дупка. Бронзът от който е отлята е сравнително мек. Върпосът е: как да пробия сравнително плитка за винт да влезе там? Може дупката да е съвсем гладка.
    Понеже мечът няма да се използва за сечене и дуели, има и вариант при койти да залепя тази част към дървената дръжка, но така ше е малко паянтово. Все пак, ако се спра на този вариант, дали Парабелум или някой друг не знае какво лепило да ползвам, което да продават в Walmart, Home Depot и т.н.т. (или да пробвам с изкуствена смола)?
    Ето снимки:

Оправих се: в Home Depot може да се наеме бормашина и дупката стана лесно, само че аз не я направих като хората, в смисъл не е идеално в центъра. Вупреки че я завинтих, главичката пак ми се струва малко не съвсем стабилна и за всеки случай ще я залепя. Сега не е супер, ама става.

Comment

Виждам справил си се добре. Аз идните два месеца рядко ще влизам тук.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
        Виждам справил си се добре. Аз идните два месеца рядко ще влизам тук.
        Лошо, определено ще липсваш. Успех с твоите начинания през тези два месеца.

Comment

Абе чат-пат ще се появявам, но само за мъничко. Иначе, хубав меч си си спретнал. Много ми харесва.
          Аз пък спечелих вEbay един търг. сега очаквам оръжийцето да пристигне
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Като пристигне, надявам се ще споделиш с нас. Ако знаеш някое добро лепило за бронз и дърво, пиши.

Comment

Лепило за бронз.Хм.Такова не съм чувал. но тези дни ще проверя и ще споделя

Comment

Working...
              X