HI,интересува ме дали някой знае магазин в софия където да се продават модели на БТ-7 или от серията БТ танкове както и Т-26, Т-28 в мащаб 1:72 или на немските Pz I ili Pz II танкове или къде сте виждали да продават модели на airfex в софия? :? :o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Help
Collapse
X
-
"надежда всяка оставете" бе написал някой Иначе забрави ги тези мераци. Аерфикс вече няма никъде.
БТ правят само от UM, тук не се внася, ама може да се появят есента. Т-26 го правят повечко фирми ама пак го няма в БГ. Т-28 от пластмаса не знам някой да прави. Pz1 and 2, единицата няма да я намериш но виж двойка може, в бкутия на ревел се продава мачбоксовска (май) заедно с две гаубици, моделът е доста сносен (аз естественно го имам) а гаубиците (по-скоро разчетите) са хипер не мащабни, хората би трябвало да са по 2,10 високи. Но в София само по Бонжурите го търси, в магазините за модели го няма.
-
Luchs написаHI,интересува ме дали някой знае магазин в софия където да се продават модели на БТ-7 или от серията БТ танкове както и Т-26, Т-28 в мащаб 1:72 или на немските Pz I ili Pz II танкове или къде сте виждали да продават модели на airfex в софия? :? :o
Майтапа на страна, питай Гоги какво съм му доставил.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Абе Парабелум ти с чартър само за теб ли си се прибираш? Като гледам с каква охота приемаш поръчки май е така, а?
Ей, Гоги, че похвали се де какво са ти донесли от Америката.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
:o интересува ме дали можеш да ми намериш БТ-7 с конически купол или Т-26 с кони4ен купол и екрани или панцер1 или панцер2 или ЗиГ 33 на шасито на Панзер1 или Ягпанцер 1 на шасито на Панзер 1 със 47 мм чешко оръдие или Веспе на шасито на Панцер2 и да са във мащаб
1:72 друг мащаб не ме интересуваа и нещо важно ЦЕНАТА каква ще е? :?
Comment
-
Значи за да ви спестя задаването на въпроси от сорта" можеш ли да ми намериш", "има ли" ще ви препоръчам този сайт http://www.ontheway.us/default.htm
Това е най-добрият (и не само аз мисля така) справочен сайтъ за моделизъм, вътре има всички (е някоя от долно нанагорнище може да я няма) фирми занивамащи се с 1/72 (за съжаление няма 1/76 който е много близък), там можеш да видиш кое от кого се произвежда, да разгледаш снимка на литниците, да прочетеш мнения и коментари, има също така информация за производителите на декали, ецвани части (пълното име на технологията е "фотохимично фрезоване") смолни части и модели и аксесоари.
А после за цената можеш да влезнеш в някой голям магазин (интернет такъв) и да провериш като знеш какво търсиш става лесно.
Comment
-
ре
Ок. ама за да не стават грешки като се обръщаш към някого 5 поста над тебе обикновенно го правиш с цитат или се обръщаш по име.
А понеже знам че човекът към който се обръщаш си има и други занимавки те посъветвах къде да провериш дали някой произвежда исканите от тебе нещА (ДОРИ ЩЕ ТИ ПОДСКАа : UM) и тогава да му кажеш какво искаш.
Comment
Comment