If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли рибари във тоа форум бе?Па елате да обмениме малко инфо.Аз ловя с изкуствена муха и шнур,с блесни и англииски риболов с мач пръчка.
А вие? :twisted:
На живуштите в САЩ им завиждам искрено за условията за риболов които имат там.Кеф ти сиомги,пастърви,щуки и друга гад мамка му.Не риболовствате ли там бе пичове????/
На живуштите в САЩ им завиждам искрено за условията за риболов които имат там.Кеф ти сиомги,пастърви,щуки и друга гад мамка му.Не риболовствате ли там бе пичове????/
Аз тук не ходя за рабиа, макар колегите ми да ходят на един асфалтов гьол.Просто наистина нямам време за това.Само работа и нищо друго.Пък и не е същото като в Българията-навсякъде частна собственост, не можеш да преминеш за да стигнеш до "твоето място". Пък и като хванеш три пастърви-това. Повече не можеш да хващаш, защото е забранено. Затова се прибягва до старият трик.В живарника до Теб две пъстърви живуркат, а през 30 метра си скрил още поне 2 живарника пълни с риба догоре. то тук много бързо кълве.Хваща се от раз защото има изобилие от всичко.Обаче има ограничение.Дори и да си платиш не ти разрешават.Закон.
Затова сега аз ще отида на някой частен водоем в България за да си начеша крастата-ще си платя и ще ловя.
После пък отивам на неохраняем водоем сред природата-може и нищо да не хвана, но поне ще си почина като хората
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
А какви са наказанията за бракониерите?Доколкото знам много строги?Как стоят нещата в Америко по тоа вапрос?То и тука не е толко зле-оня ден хванах пастърва на суха муха на една дива река,така че има светлина в тунела
12 долара билет за една година.Важи само за щата,за които е издаден.Няма забранителен период.Шаран и сом не се броят за желана риба.Няма интрига-хвърляш и си гониш пръта.Контолът е голям-но заради това има какво да хващаш,а и е много чисто-въздух,вода...!Рибата е вкусна.Има една риба-бас й казват.Хищна и е разпространена в Илинойс,толкова,колкото костура у нас. Едра и с по-малко кости.
На мен ми е по-интересно да ловя в България.Смисълът и удоволствието са различни.
Comment