Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Риболов

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Риболов

Има ли рибари във тоа форум бе?Па елате да обмениме малко инфо.Аз ловя с изкуствена муха и шнур,с блесни и англииски риболов с мач пръчка.
    А вие? :twisted:
    Състраданието е слабост...

Аз на левчета в магазина. Винаги кълве!
    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Как бре аз съм пръв рибарин тука .
      Даже сега като си дойда смятам да отида за риба за да си начеша крастата
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

На живуштите в САЩ им завиждам искрено за условията за риболов които имат там.Кеф ти сиомги,пастърви,щуки и друга гад мамка му.Не риболовствате ли там бе пичове????/

Comment

фон Цеков написа
          На живуштите в САЩ им завиждам искрено за условията за риболов които имат там.Кеф ти сиомги,пастърви,щуки и друга гад мамка му.Не риболовствате ли там бе пичове????/
          Аз тук не ходя за рабиа, макар колегите ми да ходят на един асфалтов гьол.Просто наистина нямам време за това.Само работа и нищо друго.Пък и не е същото като в Българията-навсякъде частна собственост, не можеш да преминеш за да стигнеш до "твоето място". Пък и като хванеш три пастърви-това. Повече не можеш да хващаш, защото е забранено. Затова се прибягва до старият трик.В живарника до Теб две пъстърви живуркат, а през 30 метра си скрил още поне 2 живарника пълни с риба догоре. то тук много бързо кълве.Хваща се от раз защото има изобилие от всичко.Обаче има ограничение.Дори и да си платиш не ти разрешават.Закон.
          Затова сега аз ще отида на някой частен водоем в България за да си начеша крастата-ще си платя и ще ловя.
          После пък отивам на неохраняем водоем сред природата-може и нищо да не хвана, но поне ще си почина като хората
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А какви са наказанията за бракониерите?Доколкото знам много строги?Как стоят нещата в Америко по тоа вапрос?То и тука не е толко зле-оня ден хванах пастърва на суха муха на една дива река,така че има светлина в тунела

Comment

Parabellum написа
              то тук много бързо кълве.Хваща се от раз защото има изобилие от всичко.
              Че то интересно ли е така? Баща ми много често е за риба. Половината пъти нищо не хваща, но пак ходи с голямо желание. А как си приготвя такъмите...
              По моя преценка съм обективен.

Comment

12 долара билет за една година.Важи само за щата,за които е издаден.Няма забранителен период.Шаран и сом не се броят за желана риба.Няма интрига-хвърляш и си гониш пръта.Контолът е голям-но заради това има какво да хващаш,а и е много чисто-въздух,вода...!Рибата е вкусна.Има една риба-бас й казват.Хищна и е разпространена в Илинойс,толкова,колкото костура у нас. Едра и с по-малко кости.
                На мен ми е по-интересно да ловя в България.Смисълът и удоволствието са различни.
                "Търпение и време, време и търпение..."
                Кутузов

Comment

Working...
                X