Ами май е в негов внук ли, племенник ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МЕДАЛИТЕ ПРЕЗ WW2
Collapse
X
-
Къде мога да нямеря български ордени?
Знаете ли къде мога да науча повече за българските: армии, войни, знамена, ордени, отличителни знаци, оръжие и т.н.?"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Erich Von Manstein написаПреди време излезе една книга за всички български ордени в периода 1878-2002. Струваше около 35 лева. Ако още се интересуваш я има в "Писмена"
къде е тая книжарница?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Книжарницата е в малкото НДК - като влезеш веднага вляво. Книгите се виждат още отвън а има и табели. Аз имам работа тия дни в "Писмена" (ще си купувам пълното издание на приказките на Шехерезада ) и ще проверя дали още я имат книгата за ордените. Ще докладвам или тук или направо на срещата.
Comment
-
Империал - книгата за българските медали 1878-2002 е 80 лева.
Има още една интересна INSIGNIA OF WORLD WAR 2 която е 35 лева
Друго което също е много добро -
Васил Митаков - Дневник на правосъдния министър от правителствата на И. Багрянов и Б. Филов - 25 лева
История на шпионажа (или нещо подобно) - 25 лева
Comment
-
Може да направим такава тема: "Българските ордени и медали от Освобождението до днешни дни". Темата ми е интересна и наистина милитарията е важна за много съфорумци."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
Comment