Не ви ли кефи идеята - играе се футбол (европейски), някакъв малоумник яде сандвич на споменатата фирма, пощурява, грабва топката с ръце като в американския футбол, стига аутлинията и се кефи на поразия....... Триумф на тъпата американизация над Европа. Какво да кажеш?.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата реклама на Макдоналдс
Collapse
X
-
ша ма извинявате за израза ама това е дива педерастия
Не може тия пичове да си позволяват всичко. Не може да ги оправдае това, че те нищо не разбират от футбол. Просто трябва да спрат рекламата!!!
Не стига, че сандвичите са им гадни, ами сега се ебават и с нещо, което колкото и да тъпо за някои, си е чисто европейска игра и те с нищо не са допринесли за нейното развитие. А и най-логичното продължение на тази реклама е публиката и другите играчи да скочат и да му строшат промитата глупава глава. После едва ли ще хапне някога Макдоналдс :lol: :twisted:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
По - принцип съм съгласен със вас , ама все пак според мен те си мислят че рекламата им е много оригинална ! Не целят да се изгаврят с НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА , ама това са направили . Не вижте рекламата не е ебавка ( ако мога така да кажа ) , ама просто е нещо толкова тъпо , че може да се мери за "Златна Малинка " или да намери място сред поредните БГ реклами за перални препарати :tup:
А иначе за сандвичите им - .....пфу,ааапигуфддсхксан - това ми е мнението ( дано само да не е много грубо :tup: )"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Тази тема ме навежда на мисълта, че напоследък стана едва ли не модерно да се обвиняват американците за всичко и навсякъде, както преди време обвинявахме руснаците.
Защо не вземем да направим нещо ние най-после я не само да плачем колко били тъпи тези или онези и как ни промивали мозъците.
Съвсем естествено е всяка държава да се стреми съзнателно или несъзнателно да се стреми да налага културата си и начина си на живот, друг е въпросът, че за да се настани тя трайно в умовете на хора от друга държава, там трячва да цари пустош / и в умовете, и в културното пространство/
Като не можем да произведем / грубо казано/ нужните културни продукти - било то филми, книги и т.н - ще ги заместват сурогати.
И тук най-малка вина имат Американците"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Да, е то това е права приказка, дет се вика :tup: !
Като не ви кефи американската (световната, демек) масова култура - ми станете писатели, режисьори, художници и създавайте собствена (или пък с война се захванете, то и това е начин за промяна на статуквото). Щото наистина в България напоследък нищо свястно като културна продукция няма (или почти нищо). Така че, да не викаме ами да запретваме ръкави .
Comment
-
Сопкойно, Ам-гъл, може и да направим. На нас още не ни е дошло времето. Бъдещето е пред нас и току-виж ние се окажеме тези, които биха се справили с тази задача!!! :tup: :tup: :tup:
А пък засега, можем спокойно да си ги плюем и да се отдавамве на сквернословия по адрес на американците :twisted: :twisted:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
вижте кво, тук макдоналдс не е нищо друго освен най-първичните и пропаднали заведения; тия в Б-я са си направо "ресторанти" в сравнение с кочината на стандартния макдоналдс в един супер-супер-супермаркет (в Б-я няма такива; Метро-тата са просто колкото един нормален супермаркет тук )albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Да бе това ми е трудно да си го представя. И тука има големи магазини (доста по-големи от метро) но приятели американци са ми казвали, че там това нищо не е........
Аз в тукашните не обичам да влизам, щото никога не мога да намеря това което търся и губя сума време, пък представям си какво е оттатък Голямата локваXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Хора точно за това е рекламата. Може и да е най-тъпото нещо на света ама хване ли окото на човека си е свършила работата. Иначе простотията на американците край няма, то това се знае :lol:С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Salute!
---------------------------------------------
Comment
Comment