Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТЕЧЪТ.... КАКВО ЩЕ КАЖАТ ГОЛЕМИТЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не знам какво ще кажат големите , не знам да ли вие сте чули , ама има теч в трети реактор на АЕЦ Козлодуй !!!! Има ли шанс за инсценировка !!! Според експертите нивото на опасност е нулево , от седем степенна скала !!! Какво ви е мнението за АЕЦ-а ?
    "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

АЕЦ ни е прекрасна, правят огромни инвестиции в безопасността, няма страшно. А и там работят страшни специалисти. Аз вярвам на техниката и хората 8)
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Прочь руки от АЭЦ!
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

В медиите се пишат толкова много глупост, че никога не можеш да си сигурен кое е вярно и кое не. Колкото до АЕЦ, напулно подкрепям Imperial!
        :tup:
        Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Какво за теч-а? Дали е опасен? СМЕШКА! АЕЦ-а ни е везопасен и всички нспекции го потвърждават. А що се отнася до реакцията на големите. Те не биха могли да извлекат големи сивиденти от това. Защо ли? Ами защото те ще навлязат в техническия яспект на нещата, а там така да се каже, са нашите главни сили. Те не могат да спечелят един такъв спор. Посто той е безпочвен. те са 100% наясно, че АЕЦ-а е сигурен. Ако се опитат да извлекат дивиденти от тази утечка ще трябва да водят бой с нас на наша земя - техническата страна на спора. Ще се наложи да назначат инспекция, и след като и тя установи че всичко ни е тип топ, какви нови лъжи ще измислят? те могат да ни затворят само докато се правят на глухи и слепи за изводите на всички инспекции.
          Аз казвам майната им! Това са пълни утрепки, и аз питам за какво да се съюзяваме с тях, след като те още от вратата се опитват да ни "цепнат"?
          "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

Големите искат ди не "цепнат" и да ни спрат производството и износа на евтин ток за по-бедните страни. Те не искат държава като нашата да има излишен ток за износ, защото мже би така им проваляме търговската стратегия.

Едва ли има теч в реактора на нашия АЕЦ. Тоест... няма начин да има теч в българската атомна електроцентрала :lol: . Шегаджии са тия "големите" :lol: - ние няма да го открием, но те ще го и ще ни затворят АЕЦ-а, защото е потенцялна опасност :lol: .

Все пак говориме за руски АЕЦ - никакъв шанс да има повреда :tup: :tup:
            20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
            "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Working...
            X