Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чуждестранен легион

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Като си нов,по цял ден чистиш.Трябва да си затваряш устата,ако теглиш една майна на някакъв арабин,на оня не би му мигнало окото да ти разпори корема.
    Виж заплатата е добра, 2 000 франка за новите,а на мисиите е до 5 000,като се умнижава по някактв коефициент да кажем 2.2.
    Сега най-вече се бият във Френска Гвинея.

Comment

Re: хи хи

Будучи во Франция, я ради смеха был в Форте Ножент, ( честное слово, просто прикололся) еле от туда вырвался…
      Нормативы легкие, но денег платят не так много, скорее мало. Единственное, за что можно Русскому там служить, так за перспективу Французского гражданства. (Только для чего оно?…) Болгарам, в связи с предстоящим вхождением в Евросоюз это вряд тли нужно.
      Вообщем глупости все это.
      "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Тук съм напълно съгласен с Вас, Виталий - наистина това са глупости...

Comment

Да се биеш за интересите на франсетата в Африка.

Като толкова ви с ебие за пари, станете български командоси.

Comment

momci ae da ne mi opredelqte bude6teto plsa za tfa 4e f na4aloto si 4ista4 i amalin e qsno to i f na6ta kazarma e takaa nekoi rqzan s ydovolstvie 6te go ostava da se opita da mi razpori ne6toama kak ne moa da gi di6am sqkfi po 4erni ot men nz trqa s 5 6 psixolozi da se dvija da me nastroivat mirolubivo kum "boinite mi drygari" da im maikata

Така, от това мнение надолу изтрих всичко, а и това ще замине след ден. То бива простотия, но това прекалява. Араслан, считай това за сериозно предупреждение - участието (сиреч писането) в този форум предполага придържане и към културен тон. Твоят определено не е такъв. Повече никакви псувни и никакви закани по адрес на чернилки, белилки и който и да било. И не става въпрос за виждания, мнения и тн, а ясно и конкретно за начина ти на изразяване - повтарям този форум не е вестник "Жълт труд" да си изливаш простащината в него.
            Sir Gray
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Шовинистъ написа
              Едно от най-важните изпитания е да пробягаш 2 600 метра за 12 минути.

koeto ne vijdam kak move da e problem na kogoto i da bilo

Comment

CHK написа
                Като толкова ви с ебие за пари, станете български командоси.
                Наистина си прав, само обаче когато някои се бие за България нека да не бъде за пари, а за собствената си страна, но ако имаш предвид, което май и имаш някои да ходи за пари по някви мисии наистина по-добре да бъде чрез нашата армия, а не чрез чуждестрания легион. Е вярно е че нашите дават по-малко пари но мисля че разликата не е много голяма. Пък и на моя абитюренски бал или по точно около бала ми се бях запознал с български легионер вярно че си беше леко изрод и той ми каза че да приемат някои в легиона трябва да държи на бягане и то яко. Заплатата му била около 2000 лв на месец ако не се лъжа. Разправяше ми и някои интересни историикй но сега не се сещам за тях.

Също така за в легиона гледат във всяка част да има колкото се може повече наемници от различни държави и гледат да няма легионери от една и съща държава във една част. Е ако си французин имаш някакво малко предимство защото те преобладават. На медицинските прегледи дори да имаш един развален зъб най-вероятно няма да те приемат, за най-малкото се хващат.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

dam taka medicinskiq pregled tam e nai izrodskata 4ast..a bega4ite sa bogotvoreni v legiona nai mnogo se xva6tat za fizikata na daden 4ovek..a ne dai si boje da ima6 nqkakvi belezi ot travmi po tqloto napravo 6te te napudqt kato krastavo ky4ei naistina kato priemat gledat da nqma ot ednakvi nacionalnosti v 1 4ast i 50% ot neq da sa francyzi..
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

чуждестранният легион отдавна не е най-елитната бойна част на френската армия. в момента, а и от доста години насам войниците в него са просто хора, чийто живот не е ценен и ако се наложи, могат да бъдат пожертвани без угризения (разбирай - загуба на избиратели) за подходяща кауза.

Comment

men si me kefii sum namislil mnogo seriozno da probvam tam ama purvo trqa esenta da mina na6ta kazarma 4e gadovete o6te si msilqt 4e sum stydent i ne sa se6ta nikoi da mi prati povikvatelna

Comment

araslan написа
                        men si me kefii sum namislil mnogo seriozno da probvam tam ama purvo trqa esenta da mina na6ta kazarma 4e gadovete o6te si msilqt 4e sum stydent i ne sa se6ta nikoi da mi prati povikvatelna
                        Истински бисер :tup:
                        ...но срещна отново очите му.Гледаха право в него,но виждаха нещо съвсем друго.Нещо в близкото бъдеще,което можеше и да е интересно,но не ставаше нито тук,нито сега.

Comment

be ot odeve se pylq no ne moga da vida koe my e biserskoto?

Comment

Тия 2 дни излизах с 1 роднина който служи 14 години там и догодина се пенсионира.Разказа ми доста интересни работи за там и стана въпрос за елитността на самия легион и той ми каза че в европа няма по добре подготвени Барети(не качулки) от щурмовите отряди на легиона.Най-добрите френски офицери са командировани в него както и най-добрите френски войници.Имам повече основания да вярвам повече на него от колкто на Longanlon например

Comment

Абе аз след моя абитюренски бал се запознах с един българин, който служи в легиона и той ми е разказвал как седят работите там и също така ми показа и интересни снимки, където бил на мисии (снимките бяха от някаква пустиня но и забравих името, както и името на този човек, но помня че беше нисък набит и с гола глава). За елитност на легиона не мога да бъда компетентен, но знам че ако някой легионер се пенсионира след 15 г. стаж кажи речи си е оправил живота, защото пенсиите са много големи.
                              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ами за пенсия е много ама ако си някой на 35 години не са много между 800 и 1000 евро е пенсията ама сега дошъл някакъв нов министър и намалил доста бюджета на легиона заплати пенсии ала бала и сега щели да правят пенсията на 22 години служба което си е чиста проба наглост едва ли някой нормален човек ще издържи 22 години лудница.Виж 10 15 години нормално ама 22...Това го правят есетествено за да не плащат пари де ама кво да се прави капитализъм всеки гледа да печели

Comment

Working...
                                X