Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари, предложения и оплаквания по адрес на форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде всички такива да се концентрират тук. Като цяло смятам са ми ясни болежките, но тия дни съм толкоз претрупан със задачи че не ми остава време даже да се вясвам спорадично....
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Аз оплаквания към форума нямам. Възраженията са ми към админите на гото.бг. Крайно време е да се захванат за работа и да си оправят неразбориите.
    Останалото по темата съм го казал тук: http://www.boinaslava.net/forum/phpB...?p=18979#18979
    scharfschutze ®

Comment

Да , гото.бг заслужават да им се случат всички онези неща, които изписахме в темата за циганите.... :twisted:
      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Бах' мааму :x (извинявам се за израза). Най после след две седмици успях да вляза. :x :x

Тия от goto.bg са големи цървули.

Май пак има загубени постове, а? Не че мойте бяха кой знае какви, ама вече не помня какво бях писал (две седмици са все пак :lol: ). Ама и вие не сте си играли през това време, сега има да чета, да чета, ..... та до след нова година.

Ох, олекна ми малко.
        Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Точно така .И аз не мога да насмогна дори и само на общите приказки.
          Аз от две седмици не мога да влизам пък хората писали ли писали... А-а-а може ли такова нещо
          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

вече всичко ще е наред, няма гото вече
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Яаа тоя форум още го имало, аз си мислех че сте се преместили някъде и сте забравили да ми кажете
              P.S. Кой ни е новият хост?
              <<..........>>

Comment

Няма гото, но някой да ми каже защо не мога да видя подписите на половината членове тук включително и моят
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А верно бе, а аз си мислех че само аз не ги виждам... всъщност дори аватарчето не ми се показва :cry:
                  <<..........>>

Comment

Засега хостът се държи добре. Само ми е малко големичък пинга до там ~ 500ms, но това не е болка за умиране. Все пак в Щатите е.
                    scharfschutze ®

Comment

kato se pribera shte opravia avatarite i sigovete.
                      albireo написа

Comment

Все по-често не мога да отворя форума. Тази сутрин към 7 ч бълг. време отварям, но не мога да изпратя нищо. Сега е 6:42 /бълг. време/ и всичко е редовно. Не съм специалист, но се съмнявам, че тук в България 8) някой гад прави сечено.
                        Exelenz Impеrial Friedrich,
                        Mоля проверете и направете необходимото. Nachtigal

Comment

Относно форума

8) nach - щирлиц, май само ти не си разбрал, че форума си сменя сървърите и за това са проблемите. 8)

Comment

Спокойно, сега всичко е наред. 8)
                            scharfschutze ®

Comment

Aaaaa какъв е тоя ужасен шрифт???

Imperial, ти ли го смени, изглежда невероятно грозно така, не се чете направо
                              <<..........>>

Comment

Working...
                              X