Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любим автомобил

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Лада Нива.
    определено...
    Твърдо заставам зад руската класика.
    Карали сме в какви ли не местности и
    мога да кажа че този звяр няма амортизация.
    доволен, адски съм доволен.

(а и принадлежностите идеално се събират в багажното помещение отзад)[/siz]
    Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
    ...и понякога да гони вълците"

Comment

Айде за маниаците на руското.Влязохме в бъдещето

На вашето внимание ВАЗ 1119 Калина

Хайде сега цъкайте

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Хмм, на тези неща дето "цъкат" нещо невярвам че може гръмнат :lol:

Но честито на притежателите на Руски автомобили, дано имат пълен комплект гаечни ключове и повечко резервни части. :twisted:

Comment

На вашето внимание ВАЗ 1119 Калина

Ford Fiesta
          He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Originally posted by "ZWQRA"

Хмм, на тези неща дето "цъкат" нещо невярвам че може гръмнат :lol:

Но честито на притежателите на Руски автомобили, дано имат пълен комплект гаечни ключове и повечко резервни части. :twisted:
            Напълно те подкрепям.Съгласна съм с теб.Браво! :tup:
            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

мда
              днешните руски автомобили не са за купуване
              ВОЛВО 440
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

moita lubima kola e trabant s dvigatel na porche :lol:
                уважавай смелите,те са солта на земята

Comment

Любима кола.Нямам никакво сямнение DEFENDER. . Нека да съм с костюм на нивата и да я ора отколкото изобщо да не мога да стигдна до нея

Comment

...

Сержант Уханов написа
                    мда
                    днешните руски автомобили не са за купуване
                    ВОЛВО 440
                    Защо казваш, че днешните не са за купуване?! По-скоро "вчерашните" не си заслужават ни парите, ни дълголетното чакане...
                    П.С. Доста малко нови руски автомобили съм виждал, но малкото от тях са напра'о като БМ(ДаблЮ) или Волво, или к'вато там си харесвате.
                    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                    нека четат пред вратите
                    нашата памет остъклена
                    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Нещо като за софийските улички

albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Пръв искам аз да покарам
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А не. То след първия после няма да има нищо останало за други карания
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Идеалната кола - лада самара. Е, да, такава карам, но не това е основната причина
                            Е, много лесно бих казал Порше или Волво, просто какво да говорим...
                            Ама с Поршето няма да мога да си вляза в разкопаната улица, ще остане "на кантарче" на някоя бабуна... А Волвото ще си го позволя... в някой друг живот. Разбира се, същото съображение важи и за Поршето, с още по-голяма сила.
                            А Самарата е икономична, пъргава е, удобна е /за разлика от Жигулите, седалките са наистина на световно ниво/. А частите са подаръци. Един приятел има не нова японска кола, хонда ли беше... както и да е, стоповете бяха около 700 лева, докато на Самарата са 24 лева!
                            Безшумна е, а пък какви бордюри катери, просто фантастика! Минавал съм с нея през невъзможни места и още не съм чул шум от стъргане по дъното.
                            Много удачен е моделът с 3 врати - задната дедалка се преобръща напред и цялото задно пространство става огромен багажник, побира какво ли не!
                            Много съм наясно какви неща се движат по пътищата, какво произвеждат "хората". Но за нашите условия - да живее ВАЗ 2108 Лада Самара! 8)
                            На нож!

Comment

Автомобильный Завод Ленинского Комсомола пауар

сила е 12-така :lol:
                              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Бръъъъъъъъъъъъм бръм бръм бръм бръм...е в момента не карам точно такова нещо ама като събера повечко парици ще съм ного 8)
                                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                                X