Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 8-ми Декември

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ох, забелязвам някаква особена тенденция в последните си пиянски изпълнения...ама вдетенявам се все повече и повече. бяхме в Благоевград за 7-8 и правихме нещата, които правихме сигурно в 8 клас...гонихме се по боксерки из коридорите на хотела в 5:30 сутринта, блъскахме по стените и крещяхме като луди...абе общо взето само дето не се пръскахме с водни пистолетчета :twisted:
    като прибавим към това и че все по-често ми харесват все по-всякакви жени....аааа, ма на това ли му викат остаряване
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Абе Махадева,аз на 8 ми декември като бях студент други работи правех,определено не съм се гонил по хотелите с колегите.По скоро гонех колежките :lol:
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

еми Парабелум, не е нужно да гоня колежките, за да ги хващам...имам предвид, че те не бягат от мен, за да е необходимо да ги гоня :lol: изобщо една жена, колкото повече я гониш, толкова по-нулев шанс да я хванеш...поне такива са моите наблюдения.
        няма как, моята хваната приятелка е във Виена сега. морал, какво да правиш
        освен това в Благоевград бях само с една представителка на колегите ми. забелязвам още една тенденция на остаряването - всички пускат корени и се стремят да бъдат максимално близо до София по тия празници. пфу...

Comment

То лафа е такъв бре "Гоня"! :lol:
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

да бе знам, че лафът е такъв, просто се опитах да демонстрирам сексуалната дискриминация в езика че откъде накъде ние ще ги гоним...въпреки че сега като се замисля, за жените май пък се казваше, че тичат по мъже...един вид I lead you follow...т.е. мъжът и в единия и в другия случай се смята за активната страна.ами в 5:44 сутринта след нощна такива мисли ми идват, извинявам се за което :lol:

Comment

Искам да те попитам за аватарчето ти.Кажи ми моля те каква е тази гадинка която си сложил?Много й се радвам като я видя.Всеки път се смея-много е готина :lol:

Comment

о, ами че това е лемур...едни от най-любопитните и нахални създания, които съм виждал по неизвестна причина в работата на нашия отдел ни викат лемурите, та оттам тръгна :twisted:

Comment

Айде, честито на всички със закъснение!!! Да сте ми живи и здрави и да имате много успехи!!!
                  Аз си прекарах супер скучно, защото си бях в София, за да уча за скапания изпит. Това естествено не ми попречи да се направя на каквото си знам, но някак си беше тъпо. Все пак отново бях в Дружба и там остарях :|
                  Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Toshiro"

Айде, честито на всички със закъснение!!! Да сте ми живи и здрави и да имате много успехи!!!
                    Аз си прекарах супер скучно, защото си бях в София, за да уча за скапания изпит. Това естествено не ми попречи да се направя на каквото си знам, но някак си беше тъпо. Все пак отново бях в Дружба и там остарях :|
                    уау какви мъдри думи
                    наистина, не ги разбрах :?
                    честито и от мен, колеги-студенти
                    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Mahadeva"

о, ами че това е лемур...едни от най-любопитните и нахални създания, които съм виждал по неизвестна причина в работата на нашия отдел ни викат лемурите, та оттам тръгна :twisted:
                      Ама много е сладко това лемурче

Comment

Working...
                      X